Eddie Marsan 'Hobbs and Shaw' Kadrosuna Katıldı

06.10.2018 23:49
Eddie Marsan 'Hobbs and Shaw' Kadrosuna Katıldı

Eddie Marsan; Jason Statham, Dwayne ‘The Rock’ Johnson ve Idris Elba'nın kadrosunda yer aldığı Fast & Furious spin-off'u Hobbs and Shaw'un kadrosuna katıldı.


İngiltere’nin en iyi oyuncularından biri olan Marsan, filmin zaten etkileyici kadrosuna katılan heyecan verici bir isim oldu. Marsan, Hızlı ve Öfkeli'nin araba ve kavgalardan oluşan dünyası için ilginç bir seçim gibi görünse de, filmi David Leitch'in yönettiği düşünülecek olursa beklenen bir tercih olmuş. Leitch, son iki filminde de Marsan ile birlikte çalışmış; kendisine Deadpool 2'de zalim bir okul müdürü ve Atomic Blonde'de bir Stasi sığınmacısı rollerini vermişti. Marsan'ın Hobbs And Shaw'da oynayacağı rol hakkında ise henüz bir bilgi gelmedi. 

 

Johnson'ın özel ajan Luke Hobbs, Statham'ın ise suç dehası Deckard Shaw rollerini üstlendiği filmin senaryosunu, Fast and Furious serisinin mimarı Chris Morgan kaleme alıyor. Filmde ikiliyi bir takım halinde davranıp düşmanlarını canlandıracak olan Elba'yla baş etmeye çalışırken göreceğiz. Fast and Furious serisinin beşinci filminden sonra, stüdyo hayranları arasındaki popülaritesini göz önüne alarak, Johnson’ın Hobbs karakteri için ayrı bir film çekmeye karar vermişti. Filmde Vanessa Kirby, Shaw'un kardeşini canlandıracak. Henüz onaylanmamış olsa da Luke Evans’ın Owen Shaw ve Helen Mirren’ın da Magdalene Shaw rolleri için isimleri geçiyor. Filmin çekimleri Londra'da devam ediyor ve vizyon tarihi 2 Ağustos 2019 olarak planlanıyor. Filmden gelen ilk kare, Johnson'ın sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıldı.