Shameless Dizisinden Bir Ayrılık Haberi Daha Geldi

06.10.2018 23:53
Shameless Dizisinden Bir Ayrılık Haberi Daha Geldi

Shameless bir yıldızına daha veda ediyor. İlk sezondan bu yana Ian Gallagher rolünü canlandıran Cameron Monaghan diziden ayrılacağını duyurdu.


Showtime'ın sevilen dizisi Shameless'ta oynayan Monaghan, Instagram'dan yaptığı duyuruda diziye gelecek bölümden itibaren veda edeceğini açıkladı. Ünlü yıldızdan "Bu dizide yaklaşık on yıl boyunca düzenli bir şekilde yer aldım. Pilot bölümü çektiğimde henüz on beş yaşındaydım ve geçen zamanda hem resmi hem de kişisel olarak pek çok sebepten yaşlandım. Bu dizide olgunlaştığım ve büyüdüğüm için çok şanslıyım. Pek çok ilki deneyimleyerek bir aktör, bir profesyonel ve bir insan olarak olgunlaştım. Bu süreç içinde arkadaşlar, bir aile ve en iyi iş arkadaşlarına sahip oldum. Bir aktör bundan fazlasını zaten isteyemezdi ve bunun için minnetarım. Her güzel şeyin bir sonu vardır. Eski bir klişe, ama özellikle bu gibi anlarda samimiyet ve berraklık ile gerçek olan bir klişe. Her şey sona erer." açıklaması geldi.

 

Monaghan, geçen yıldan beri diziden ayrılacağının bilindiğini, ancak hayranlar için hikayesinin bütünlüğünü korumak adına bu durumu saklama yolunun seçildiğini söyledi. Oyuncu, “Bu rolü yaşamak bir zevkti. Vahşi ve özel bir yolculuktu ve ben de tıpkı izleyiciler gibi orada, Ian'la olduğum için #Shameless'a teşekkür etmek isterim.” diye yazdı. “Güle güle Ian Clayton Gallagher. Tekrar görüşecek miyiz?”.

 

Cameron Monaghan diziden ayrılacağını açıklayan ikinci büyük “Shameless” oyuncusu oldu. Daha önce de Emmy Rossum “Shameless”ın şu an yayınlanan dokuzuncu sezonunun, kendisinin yer alacağı son sezon olacağını duyurmuştu.

 

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör

I have been a series regular on this show for roughly ten years. I was the tender age of fifteen when we shot the pilot, and I came of age in so many ways, both legally and personally. I was very lucky to mature and grow with this show. Experiencing so many firsts, maturing as an actor, a professional, and a human. In the process gaining friends, family, and the best coworkers a very lucky actor could ask for, and for this I can be nothing but gracious. All good things come to an end. An old cliche, but one that rings true with a sincerity and clarity especially in moments like these. Everything ends. The next episode will be my last. I have known since last year, but I didn’t want to give it away too early as I wanted this season to be a surprise for the audience, allowing them to experience Ian’s unsure journey with his character. This role has been a joy to inhabit, a wild and special ride, and I’d like to thank #Shameless as well as you, the viewers, for being there with him. Goodbye, Ian Clayton Gallagher. We’ll meet again?

Cameron Monaghan (@cameronmonaghan)'in paylaştığı bir gönderi (8 Eki, 2018, 1:24ös PDT)