'Korku Seansı 3'ün Yönetmen Koltuğunda Yeni Bir İsim Oturacak

07.10.2018 23:56
'Korku Seansı 3'ün Yönetmen Koltuğunda Yeni Bir İsim Oturacak

"Korku Seansı 3"ün yönetmeni beklenilenin aksine James Wan olmayacak. New Line filmi yönetmesi için “The Curse of La Llorona”nın yönetmeni Michael Chaves'le anlaştı.


“Korku Seansı 3”, New Line’ın çektiği Korku Seansı evreninde spin-off projelerle birlikte altıncı film olacak. Film serisi şimdiye kadar dünya çapında gişe rekorları kırarak, 1.57 milyar dolarlık hasılata ulaştı. Beş filmlik Korku Seansı serisinin en başarılı filmi ise geçtiğimiz ay vizyona giren "Dehşetin Yüzü" oldu. Atomic Monster yapım şirketi aracılığıyla ilk iki “Korku Seansı” filmini yöneten ve yapımcılığını üstlenen James Wan, The Safran Company'den Peter Safran ile birlikte “Korku Seansı 3”ün de yapımcılığını yapacak. “Korku Seansı 2”nin senaristi David Leslie Johnson ise senaryoya imzasını atacak.

 

Amerikalı yönetmen Chaves, 19 Nisan'da vizyona giren “The Curse of La Llorona” ile hem New Line, hem de Atomic Monster ile çalışmıştı. Korku filmi türündeki bu filmin senaryosunu Mikki Daughtry ve Tobias Iaconis ikilisi yazmıştı. Yönetmen ilk olarak çektiği kısa korku filmi “The Maiden” ile tanındı. Ed ve Lorraine Warren'ı canlandıran Patrick Wilson ve Vera Farmiga'nın yeniden başrollerde yer alacağı “Korku Seansı 3”ün, 2020'de sinemalarda olması planlanıyor. Filme dair detaylar ise şimdilik gizli tutuluyor.