'Rambo 5'in Kötü Adamı Bulundu

08.10.2018 23:41
'Rambo 5'in Kötü Adamı Bulundu

Sylvester Stallone’un başrolde yer aldığı Rambo 5’in oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı. İkonik serinin yeni filminde kötü adamı Sergio Peris-Mencheta canlandıracak.


Beyaz perdenin en uzun soluklu aksiyon serilerinden biri olan Sylvester Stallone’lu aksiyon serisi Rambo’nun beşinci filminin kötü adamını Snowfall ve Dan Fogelman imzalı Life Itself gibi yapımlardan tanıdığımız Sergio Peris-Mencheta canlandıracak. İspanyol aktör filmde Hugo Martinez karakterine hayat verecek. Kısa süre önce kadroya yine İspanyol bir isim olan, Goya ödüllü aktris Paz Vega da dahil olmuştu. Vega filmde üvey kardeşi Meksikalı uyuşturucu karteli tarafından kaçırılan Carmen Delgado isimli bir muhabiri canlandıracak.

 

2012'de başrolünde Mel Gibson’ın yer olduğu aksiyon filmi Get the Gringo’yu çeken Adrian Grunberg’in yönettiği filmin senaryosunu Sylvester Stallone ve Matthew Cirulnick kaleme aldı. Çekimleri Bulgaristan’da devam eden filmin önümüzdeki yıl vizyona girmesi bekleniyor. Filmin başrolünde Rambo rolüyle özdeşleşmiş, üç kez Oscar adayı ve Altın Küre ödüllü Sylvester Stallone yer alıyor.

 

Filmde eski bir asker olan John Rambo, Arizona'daki bir çiftlikte yaşarken travma sonrası stres bozukluğu ile baş etmeye çalışmaktadır. Gündelik işler bulmaya ve hayatını sürdürmeye çalışan Rambo, beladan uzak durmayı seçmiştir. Ancak günün birinde arkadaşı ve emlak müdürü Maria'dan aldığı bir haberle kendini yeniden aksiyonun içinde bulur. Maria'nın torunu bir parti için Meksika sınırını geçtikten sonra kaybolmuştur. John, onu bulmak için sınırın güneyini dolaşır ancak bu görev, bir insan kaçakçılığı çetesini ortaya çıkarmasıyla birlikte oldukça tehlikeli bir hal alır.