Lakeith Stanfield 'Knieves Out' Filminde Daniel Craig ve Chris Evans'a Katılacak

09.10.2018 23:38
Lakeith Stanfield 'Knieves Out' Filminde Daniel Craig ve Chris Evans'a Katılacak

Lakeith StanfieldRian Johnson’ın yeni cinayet filmi “Knives Out”ta Daniel Craig ve Chris Evans'a katılacak. Michael Shannon da kadroya katılacağı söylenen isimler arasında yer alıyor.


Sorry To Bother You ve Atlanta gibi yapımların yıldızı Lakeith Stanfield, Rian Johnson'ın yeni cinayet/gizem filmi "Knives Out"ta Daniel Craig ve Chris Evans'la birlikte yer alacak. Çekimleri bu senenin sonunda başlayacak olan filme dair detaylar şimdilik gizli tutuluyor. Filmin klasik polisiye tarzında bir modern çağ gizem filmi olacağı biliniyor. Craig ve Stanfield filmde iki dedektifi canlandıracak.

 

"Star Wars: The Last Jedi"ın yönetmeni Johnson, senaryosunu yazdığı ve yöneteceği filmin yapımcılığını da ortağı Ram Bergman ile birlikte üstleniyor. MRC, bu yıl Toronto Film Festivali'nde filmin haklarını satın aldı. Şimdilik plan filmin Kasım ayında çekilmesi, Craig'in fazla zaman kaybetmeden James Bond rolüne geri dönmesi şeklinde... Oyuncu ve rapçi Lakeith Stanfield'ın ekranlardaki yükselişi sürmeye devam ediyor. Yapımcılardan yoğun talep gören aktör, Adam Sandler'la "Uncut Gems"te ve Sony filmi "The Girl In The Spider’s Web"de yer alacak.