Star Wars Dizisi 'The Mandalorian'ı Yönetecek İsimler Belli Olmaya Başladı

09.10.2018 23:40
Star Wars Dizisi 'The Mandalorian'ı Yönetecek İsimler Belli Olmaya Başladı

Jon Favreau'nun yeni Star Wars dizisi ‘The Mandalorian’ın bölümlerini yönetmeleri için birbirinden ünlü isimlerle anlaşma yapılmış...


Jon Favreau'nun çektiği yeni Star Wars spin-off dizisi The Mandalorian'ın yeni detayları açıklandı. Yeni Yıldız Savaşları dizisinde Taika Waititi ve Bryce Dallas Howard gibi yıldız isimler yönetmenlik koltuğuna oturacak isimler arasında yer alıyor. Jon Favreau, Instagram heasbından diziye dair bir kareyi de hayranlarla paylaştı. Çekimleri çoktan başlayan dizinin live-action ilk bölümünü ise animasyon Star Wars serisi Clone Wars'un emektar ismi olan Dave Filoni yönetiyor. Filioni, Waititi ve Howard'a ek olarak, Rick Famuyiwa ve Jessica Jones / Mr. Robot yönetmeni Deborah Chow da yönetmenler arasında yer alıyor.

 

Dizinin konusu şu şekilde açıklandı: “Jango ve Boba Fett’in hikayesinden sonra Star Wars evreninde yeni bir savaşçı ortaya çıkar. The Mandalorian, İmparator’un düşüşünden sonra ve İlk Düzen’in doğuşundan önceki zaman diliminde geçecek. New Republic’ten çok uzakta, galaksinin uzak bir köşesindeki yalnız bir silahşörün çektiği sıkıntıları izleyeceğiz.” Dizinin ilk sezonu sekiz bölümden oluşacak ve Favreau yazar ve yürütücü yapımcı olarak yer alacak. Henüz yayın tarihi açıklanmadı ancak dizinin önümüzdeki yıldan itibaren Disney'in kendi yayın hizmetinde gösterilmesini bekleniyor.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Jon Favreau (@jonfavreau)'in paylaştığı bir gönderi (12 Eki, 2018, 7:17ös PDT)