Batman'in Devam Dizisi ‘Pennyworth'ün Kadrosu Büyüyor

09.10.2018 23:43
Batman'in Devam Dizisi ‘Pennyworth'ün Kadrosu Büyüyor

Jack Bannon ile Ben Aldridge, Bruno Heller’in yöneteceği ve Bruce Wayne’in uşağının merkezinde olduğu "Pennyworth" dizisinin başrollerinde yer alacak.

 

Batman’in öncesinde geçen olayları konu alacak olan Pennyworth'ün oyuncu kadrosuna Ryan Fletcher ve Hainsley Lloyd Bennett da katıldı. Epix draması Pennyworth; Bruce Wayne’in ünlü uşağı Alfred Pennyworth’ün gençlik zamanlarını konu alacak. 20'li yaşlarında eski bir İngiliz SAS askeri olan Pennyworth, bir güvenlik şirketi kurar ve 1960'larda Londra'da henüz Bruce’un babası olmayan genç milyarder Thomas Wayne ile birlikte çalışmaya başlar. Pennyworth karakterini Jack Bannon canlandırırken Ben Aldrige’i ise Thomas Wayne rolünde izleyeceğiz.

 

Ryan Fletcher, dizide orduyu bıraktıktan sonra hayatı alt üst olan Dave Boy karakterini canlandıracak. Dave aynı zamanda Alfred ile Hainsley Lloyd Bennett'ın canlandıracağı ve ekibin önemli üyelerinden olan Bazza’nın en yakın arkadaşıdır. Pennyworth, yürütücü yapımcılar Bruno Heller ve Danny Cannon’ın imzasını taşıyacak. 10 bölüm sürecek ve her bölümü birer saatlik olacak dizinin prodüksiyonu 22 Ekim’de başlıyor.