Viggo Mortensen İlk Filmi ‘Falling’ İçin Yönetmen Koltuğuna Geçiyor

09.10.2018 23:44
Viggo Mortensen İlk Filmi ‘Falling’ İçin Yönetmen Koltuğuna Geçiyor

Viggo Mortensen, bir adamın yaşlanmakta olan babasıyla olan ilişkisinin öyküsünü konu alan “Falling” için yönetmen koltuğuna oturacak.


Yüzüklerin Efendisi serisinin yıldızı Mortensen filmi yönetmenin yanı sıra başrolünü ve yapımcılığını da üstlenecek. Ünlü yıldız filmin iki ana karakterinden birini canlandırıyor. Oyuncular arasında ayrıca Lance Henriksen ve “The Girl in the Spider’s Web” ile tanıdığımız Sverrir Gudnason yer alıyor. Filmin yapımcılarından Daniel Bekerman daha önce “Everyone Has a Plan”, “Far From Men” ve “Jauja” gibi filmlere de imzasını atmıştı. 

 

Mortensen, erkek arkadaşı ve evlatlık kızı ile Güney Kaliforniya'da yaşayan John Patersen'i canlandıracak. Henriksen ise, Patersen'in babası olan ve davranışları çok daha geleneksel bir döneme ve aile modeline ait bir çiftçiyi oynuyor. Babası emekliye ayrıldıktan sonra belirsiz bir süreliğine John'un yanına taşınınca, iki uç dünya birbiriyle çatışacaktır. Mortensen en son Toronto Film Festivali'nde prömiyer yapan ve 21 Kasım'da vizyona girecek olan yeni filmi “Green Book”ta Mahershala Ali ile birlikte yer almıştı. “Eastern Promises” ve “Captain Fantastic” gibi yapımlarla Oscar adaylığı da kazanan ünlü oyuncunun ilk yönetmenlik denemesi merakla bekleniyor.