Merakla Beklenen 'Narcos: Mexico'dan Altyazılı Fragman Geldi

10.10.2018 23:47

Michael Peña ve Diego Luna, Netflix'in uyuşturucu ticaretini konu alan dizisi Narcos'un yeni sezonunda başrolleri paylaşıyor.


Kolombiya'da geçen üç sezonun ardından, Netflix'in uyuşturucu kaçakçılığı dizisi direksiyonu Meksika'ya kırdı. Gelecek ay yayınlanacak yeni sezonun ilk altyazılı fragmanı hayranlarla paylaşıldı. Önceki sezonların Pablo Escobar'ı merkezine alan yaklaşımının aksine; 'Narcos: Mexico', Meksika uyuşturucu dünyasının bağımsız üreticiler ve bayilerden oluşan gevşek ve dağınık bir konfederasyon olduğu bir dönemde başlayacak ve modern uyuşturucu savaşının nasıl şekillendiğini konu alacak. Zaten Meksika karteliyle iş yapan Amado Carrillo Fuentes rolünü oynayan José María Yazpik dışında, yeni sezonun kadrosu geçtiğimiz üç sezonda yer alan isimlerden tamamen farklı olacak.

 

Escobar'ın yükselişini ve çöküşünü kapsayan ve üç sezondur devam eden orijinal “Narcos” serisinden sonra, dördüncü sezon 1980'lerin başında geçiyor. Diego Luna, sevilen dizide Felix olarak tanınan Miguel Ángel Félix Gallardo'yu canlandırıyor. Felix, 80'li yıllarda Guadalajara kartelinin yükselişine tanık olur ve başına geçeceği bir imparatorluk inşa etmek üzere insan tacirlerini bir araya getirir. Pena ise, dizide bir aile babası ve gizli bir DEA ajanı olan Kiki Camarena'yı canlandıracak. Karteli ortaya çıkarmak konusunda kendisine çok güvenen Kiki, kısa sürede Felix'in sistemini fazla hafife aldığını anlayacaktır. Felix hakkında istihbarat toplarken meydana gelen olaylar zinciri, uyuşturucu ticaretine karşı yıllarca sürecek bir savaşı başlatır.

 

Orijinal seri “Narcos”un yürütücü yapımcısı ve birkaç bölümünün de senaristi olan Eric Newman, spinoff serinin showrunner'lığını üstleniyor. Dizi 16 Kasım tarihinde Netflix ekranlarında izleyicilerle buluşacak.