Robert Redford'un Son Filmi 'The Old Man & The Gun'ın Altyazılı Fragmanı Çıktı

22.10.2018 20:54

Usta oyuncu Robert Redford'un emeklilik öncesi çektiği son filmi "The Old Man & The Gun"ın altyazılı fragmanı paylaşıldı.


Bu hafta sonu ABD'de vizyona giren Fox filmi “The Old Man & The Gun”, 82 yaşındaki Robert Redford’un son filmi olmasıyla büyük ilgi çekiyor. Sayısız kere hapisten kaçan Forrest Tucker bir kez daha hapishaneden kaçar ve 70 yaşında son büyük vurgununu gerçekleştirmeye karar verir. Polisler peşine düşerken, Forrest'ın izinden gidenler arasında onu yakalamaya kararlı ancak bir o kadar da zekasına hayran olann polis dedektifi John Hunt ve onu sevmekten asla vazgeçmeyen Jewel isimli bir kadın vardır.

 

Dünya prömiyerini yaptığı Telluride’de eleştirmenlerden tam not alan “The Old Man & The Gun”ın başrollerini Robert Redford, Sissy Spacek ve Casey Affleck paylaşırken, kadroda kendilerine Elisabeth Moss, Tom Waits, Danny Glover ve John David Washington eşlik ediyor.  Filmin yönetmen koltuğunda ise "Ain't Them Bodies Saints”, “Pete's Dragon” ve “A Ghost Story” gibi yapımlardan tanıdığımız David Lowery oturuyor. Lowery, filmin senaryosunu David Grann’ın 2003 yılında The New Yorker dergisinde yayınlanan makalesindeki gerçek bir hikayeyeden ilham alarak yazdı.