Steve Carell, Apple’ın Yeni Dizisinde Reese Witherspoon ve Jennifer Aniston’a Katılıyor

24.10.2018 15:40
Steve Carell, Apple’ın Yeni Dizisinde Reese Witherspoon ve Jennifer Aniston’a Katılıyor

Steve Carell, Apple'ın çekim hazırlıklarını sürdürdüğü “sabah programı” dizisinde Reese Witherspoon ve Jennifer Aniston'a katılmaya hazırlanıyor. 

 

Apple’ın yeni dizisi, Carell’ın kendisini yıldızlığa taşıyan NBC dizisi “The Office”ten bu yana düzenli olarak yer aldığı ilk televizyon yapımı olacak. Henüz ismi belli olmayan dizide Carrell, değişmekte olan bir medya ortamında kendisine gösterilen ilgiyi sürdürmek için çabalayan sabah programı sunucusu Mitch Kessler’a hayat verecek. Geçtiğimiz yıl duyurulan proje, teknoloji devi Apple’ın projelerini televizyon dizisi alanına da taşımaya başlayarak bir yayın platformu kurmaya karar vermesinin ardından sipariş ettiği ilk drama dizisi oldu. Yıldızlarla dolu projeye pek çok platformdan teklif gelmiş ve yapımcılar en sonunda Apple’la her biri 10’ar bölümden oluşan iki sezonluk bir anlaşma yapmıştı. Aniston ve Witherspoon dizi için yapımcılık da yapıyor.

 

Dizi, yapımcılardan Michael Ellenberg’ün bir fikrine dayanıyor ve CNN’in kıdemli medya muhabiri Brian Stelter'ın 2013 tarihli “Günün En İyisi” adlı kitabındaki bazı arka plan materyallerini resmedecek. Kitap NBC’nin “Today” ve ABC’nin “Good Morning America” sabah programları arasındaki büyük rekabeti konu almış ve yayınlandığı dönemde büyük ilgi görmüştü. Dizinin showrunner koltuğunda ise “House Of Cards” ve Hugh Jackman’lı “The Front Runner” gibi yapımların yürütücü yapımcısı Jay Carson yer alıyor.