Kısa Filmciler Ankara’da

16.02.2009 14:57
Kısa Filmciler Ankara’da

Sinemalar.com’un internet basın sponsorluğunu üstlendiği, bu yıl üçüncüsü yapılan “2.El Kısa Film Festivali” devam ediyor.

12- 22 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek festivale katılan kısa film severler; festival kapsamında düzenlenen söyleşi, sergi, workshop ve atölye çalışmalarını takip edebilecek ve elenmiş kısa filmleri Ankara’da izleme olanağı bulacaklar.
 
Yönetmenliğini Deniz Duygu Vural’ın üstlendiği, Güven Kıraç ve Fadik Sevin Atasoy’un oynadığı “Red255” adlı kısa filmin galası, yönetmen ve oyuncuların katılımıyla 21 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’de Ankara-Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde yapılacak.
 
Festival, 22 Şubat Pazar akşamı; Barış Bayraktar, Can Kılcıoğlu, Cem Özer, Deniz Duygu Vural, Derviş Zaim, Erkan Can, Fadik Sevin Atasoy, Gökçe Pehlivanoğlu, Güven Kıraç, Halim Ercan, Hüseyin Karabey, Mehmet Ali Arslan, Murat Asker, Nejat İşler, Nilüfer Açıkalın, Özcan Alper, Saadet Işıl Aksoy, Selim Demirdelen, Suzan Kardeş, Tan Tolga Demirci ve Zeki Demirkubuz gibi isimlerin katılacağı ödül töreni ile sona erecek.