'The Purge' Serisinin Yaratıcıları Sıradaki Filmin Seriye Nokta Koyacağını Açıkladı

24.10.2018 22:17
'The Purge' Serisinin Yaratıcıları Sıradaki Filmin Seriye Nokta Koyacağını Açıkladı

2013 senesinde ilk The Purge filmiyle yola çıkan seri, tüm suçların serbest bırakıldığı bir distopik bir Amerka'da geçen çılgınlık dolu 12 saati konu alıyordu ve yapım şirketi Blumhouse'a inanılmaz bir başarı kazandırmıştı. Fakat serinin yaratıcısı, senaristi ve yönetmeni olan James DeMonaco, beşinci filmle birlikte veda vaktinin geldiğini düşünüyor. 


Entertainment Weekly ile konuşan DeMonaco, beşinci filmle seriyi bitirmenin hikayeyi tamamlamak için iyi bir yol olduğunu söyledi. “Filmi kafamda tamamladım.” diyen DeMonaco, "Sanırım yazacağım. Bunun her şeyi bitirmenin harika bir yolu olduğunu düşünüyorum. Her şeyi bitirmek istiyoruz ve bu konuda çok heyecanlıyım. Bu fikri ortaya atıp insanlara söylediğimde herkes çok heyecanlı görünüyordu ve sanırım gerçekten harika bir son olacak." açıklamasını yaptı. 

 

2013 yılında başlayan The Purge serisi; The Purge: AnarchyThe Purge: Election Year ve The First Purge filmleriyle devam etmiş, dört filmin ardından USA Network kanalı için televizyon dizisi olarak da ekranlara uyarlanmıştı. Büyük ilgi gören ve son derece orijinal bir konuya sahip olan serinin nasıl biteceği ise merak konusu. Final filminin ne zaman çekileceği şimdilik bilinmiyor.