La Casa De Papel'in 3. Sezonundan İlk Tanıtım Yayınlandı

25.10.2018 18:22

Merakla beklenen diziden hayranlarına büyük bir sürpriz de geldi. Tanıtım videosunda Berlin rolüyle tanınan Pedro Alonso'yu da görüyoruz.


Türkiye’de geniş bir hayran kitlesine sahip olan La Casa De Papel dizisinin üçüncü sezonuyla geri döneceği uzun zamandır konuşuluyordu. Netflix nihayet sevilen dizinin üçüncü sezon tanıtım videosunu yayınladı. Yapılan açıklamada dizinin 2019 yılında Netflix ekranlarında yer alacağı bildirildi. 23 Kasım 2017'de sona eren dizinin yeni sezon tanıtımında ilk olarak Profesör ve Tokyo görünüyor daha sonra ekibin kalan üyelerini senaryo çalışmasında izliyoruz. Dizi en büyük sürprizini ise Berlin hayranlarına yaptı. Görünen o ki, Berlin üçüncü sezonda da dizide yer alacak. Pedro Alonso'nun kadroya dahil olması, üçüncü sezonunun İspanya Kraliyet Darphanesi soygununun öncesini anlatacağını düşündürüyor. 

 

İspanyol soygun hikayesinin birinci ve ikinci sezonları dünya çapında büyük bir başarı elde etmiş, dizinin bir de Amerikan uyarlamasının çekilmesine karar verilmişti. Diziye üçüncü sezonda Bogota ismiyle Hovik Keuchkerian, Alicia olarak Najwa Nimri ve Tamayo rolüyle Fernando Cayo katılıyor. Dizide "The Engineer" takma adıyla çağırılacak yeni bir karakter de olacak. 

 

Önceki sezonların başrol oyuncuları Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Jaime Lorente, Miguel Herrán, Darko Peric, Alba Flores, Esther Acebo, Itziar Ituño, Enrique Arce, Kiti Mánver, Juan Fernández ve Mario de la Rosa diziye tam kadro olarak geri dönerken, beklendiği üzere yeni sezonda dizinin yaratıcısı Álex Pina ile yönetmen Jesús Colmenar da yer alacak.