Alexander Skarsgard ‘Godzilla vs. Kong’ Kadrosuna Katılıyor

25.10.2018 21:15
Alexander Skarsgard ‘Godzilla vs. Kong’ Kadrosuna Katılıyor

Alexander Skarsgard, Millie Bobby Brown ve Brian Tyree Henry'nin başrollerinde yer aldığı “Godzilla vs. Kong”a katılmak üzere final görüşmelerini yapıyor.

 

Adam Wingard'ın yöneteceği filmde, “Deadpool 2” ile tanıdığımız Julian Dennison da yer alıyor. Senaryo detayları şimdilik belirsiz, ancak filmle ilgili yayınlanan sinopsiste, "Devasa Kong, durudurlması imkansız olan Godzilla ile tanışır. Dünya hangisinin tüm canavarları kralı olduğunu görecektir." cümleleri yer alıyor. Skarsgard, yapım şirketi Legendary ile anlaşbilmesi durumunda bir askeri birliğin liderini oynayacak.

 

Film, sinema evreninde iki ünlü yaratığı barındıran dördüncü film. Legendary’deki MonsterVerse’in ilk filmi, 2014 yapımı “Godzilla” idi. Bunu 2017 yapımı “Kong: Skull Island” izledi ve dünya çapında 565 milyon doları aşkın hasılat elde etti. “Godzilla”nın devam filmi “Godzilla: King of the Monsters” ise şimdilik yapım aşamasında ve başrollerinde Kyle Chandler, Vera Farmiga ve Millie Bobby Brown yer alıyor. "Godzilla vs. Kong", 22 Mayıs 2020 tarihinde vizyona girecek.

 

2018'i oldukça yoğun geçiren 42 yaşındaki Alexander Skarsgard, 2019'da Keira Knightley ile "The Aftermath", komedi filmi "Flarsky" ve "The Kill Team" gibi yapımlarda yer alacak. Ünlü oyuncu kısa süre önce verdiği bir röportajda "tüm senaryoları okuduğunu" söyleyerek, sevilen dizi Big Little Lies'ın ikinci sezonunda döneceğinin de sinyallerini vermişti.