Johnny Depp 'Karayip Korsanları' Serisinden Ayrıldı

26.10.2018 18:11
Johnny Depp 'Karayip Korsanları' Serisinden Ayrıldı

Ünlü aktör serinin bundan sonraki devam filmlerinde yer almayacak.

 

DailyMail TV'ye konuşan serinin senaryo yazarı Stuart Beattie, Depp’in serinin yıldızı olarak günlerinin sona erdiği bilgisini doğruladı. Beattie "Bence işi harika yürüttü." dedi. “Açıkçası, o karakteri kendi başına o hale getirdi ve canlandırdığı karakterler içinde en ünlüsü yaptı. Ve tüm dünyadaki çocuklar onu bu karakter olarak seviyor, bu yüzden onun için harika olduğunu düşünüyorum. Bizim için de harikaydı, bu konuda çok ama çok mutluyum.”. 55 yaşındaki Depp, son olarak 2017’ de çekilen “Dead Men Tell No Tales” filmindeki rolüyle birlikte, Disney'in ünlü serisinde 15 yıl boyunca beş filmde Kaptan Jack Sparrow rolünü canlandırdı.

 

Çarşamba günü, Disney'in Deadpool senarsitleri Rhett Reese ve Paul Wernick'le bir araya gelerek seriyi yeniden başlatmayı düşündükleri bildirilmişti. Daha önceki filmler toplamda 3 milyar dolardan fazla hasılat getirmesine rağmen, genel olarak her filmle birlikte gişe başarısı biraz daha düşmüştü. Disney'in olası "Karayip Korsanları yeniden çevrimi" bir dedikodu olarak gündeme gelse de, ekipten gelen Depp'in ayrılık haberi, bu yeniden çevrim iddialarının ciddiyetini ortaya koydu.

 

Johnny Depp, Kasım ayında vizyona girecek "Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları" filminde yer alıyor. Oyuncu, eski eşi Amber Heard'e aile içi şiddet uyguladığı iddialarının yanı sıra, mali olarak da zor günler geçiriyordu. Son dönemde adının karıştığı birden fazla skandal ve kendisinin de Karayip Korsanları serisinde yer alma fikrinde sıcak bakmaması nedeniyle Disney ve Depp'in yollarını ayrıması bekleniyordu.