Cem Yılmaz 'Karakomik Filmler' Serisinin Üçüncü Filmini Duyurdu

29.10.2018 18:24
Cem Yılmaz 'Karakomik Filmler' Serisinin Üçüncü Filmini Duyurdu

"Karakomik Filmler" ismi altında altmışar dakikalık iki filmi, tek film olarak vizyona sokacak olan Cem Yılmaz serinin üçüncü filmini de açıkladı. Yılmaz, sosyal medyadan paylaştığı bir fotoğrafla "Emanet" filminin çekimlerine başladığını duyurdu.


Komedyen Cem Yılmaz, geçtiğimiz Nisan ayında yeni film serisi "Karakomik Filmler"in müjdesini vermişti. Proje, altmış dakikalık iki filmden oluşacak ve sinemalarda "2 film birden" şeklinde arka arkaya gösterilecek. Yılmaz filmini kısaca "Gora’yı çok sevmiştim ama Hokkabaz’ın yeri ayrı diyorsan sıradaki parça sana." şeklinde açıklamıştı. Yılmaz serinin üçüncü filmini de açıkladı. "Emanet" adlı filmin çekimlerine başladığını duyuran komedyen “Dev kadroyu sonra açıklarım. Mart 2019’da sinemalarda” dedi.

 

"Kaçamak" ve "2 Arada" isimli bağımsız hikayelere sahip ilk iki film, tek bir film olarak Ocak ayında vizyona girecek. Bodrum ve İstanbul’da çekimleri gerçekleşen Kaçamak, dört kafadarın çıktıkları bir detoks tatilinde başlarına gelen komik olayları konu alıyor. Filmin başrollerine Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Necip Memilli ve Özkan Uğur bulunuyor. Bu filmin ardından izleyeceğimiz diğer film, kara komedi türündeki "2 Arada". Arabalı vapurda geçen hikayede Cem Yılmaz, Ayzek isimli bir çaycıyı oynuyor. Kadroda bu sefer Zafer Algöz, Ozan Güven, Cemre Ebuzziya ve Cem Davran yer alıyor. "Emanet" ile ilgili detaylı bilgilerin ise önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. 

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Evet @karakomikfilmler 3.film EMANET ! Dev kadrosunu sonra açıklarım. Mart 2019 da sinemalarda.

Cem Yılmaz (@cmylmz)'in paylaştığı bir gönderi (27 Eki, 2018, 8:50öö PDT)