Rebecca Hall, ‘Godzilla vs. Kong’da Yer Alacak

31.10.2018 05:32
Rebecca Hall, ‘Godzilla vs. Kong’da Yer Alacak

Rebecca Hall; Millie Bobby Brown ve Brian Tyree Henry'le birlikte “Godzilla vs. Kong”un başrolünde yer alacak. 


Adam Wingard'ın yönettiği filmin kadrosunda, Millie Bobby Brown, Alexander Skarsgard, “Deadpool 2” yıldızı Julian Dennison ve “Atlanta” yıldızı Brian Tyree Henry bulunuyor. Eiza Gonzalez de Hall'la birlikte kadroya katılan bir diğer isim oldu. Senaryo detayları şimdilik belirsiz, ancak filmle ilgili yayınlanan sinopsiste, "Devasa Kong, durudurlması imkansız olan Godzilla ile tanışır. Dünya hangisinin tüm canavarları kralı olduğunu görecektir." cümleleri yer alıyor. İki aktrisin de canlandıracağı karakterlere dair detaylar henüz paylaşılmadı. 

 

Film, sinema evreninde iki ünlü yaratığı barındıran dördüncü film. Legendary’deki MonsterVerse’in ilk filmi, 2014 yapımı “Godzilla” idi. Bunu 2017 yapımı “Kong: Skull Island” izledi ve dünya çapında 565 milyon doları aşkın hasılat elde etti. “Godzilla”nın devam filmi “Godzilla: King of the Monsters” ise şimdilik yapım aşamasında ve başrollerinde Kyle Chandler, Vera Farmiga ve Millie Bobby Brown yer alıyor. "Godzilla vs. Kong", 22 Mayıs 2020 tarihinde vizyona girecek.

 

Hall'un yer aldığı yapımlar önümüzdeki aylarda vizyonda olacak. Bunlar arasında başrollerini Will Ferrell ve John C. Reilly'nin oynadığı Sony komedisi “Holmes & Watson” ve “Teen Spirit” bulunuyor. Ünlü aktrisi daha önce “Iron Man 3”, “The Town” ve “The Prestige” gibi birbirinden ünlü yapımlarda izleme fırsatı bulmuştuk.