Liam Neeson Komedi Filmi ‘Made in Italy’nin Başrolünde!

31.10.2018 23:14
Liam Neeson Komedi Filmi ‘Made in Italy’nin Başrolünde!

Aksiyon filmlerinin aranan ismi Liam Neeson ve “Vox Lux” yıldızı Micheal Richardson, James D’Arcy’nin yönetmen koltuğuna geçtiği ilk filmi olan “Made in Italy” adlı komedide rol alacaklar.

 

Neeson, ölen karısından miras kalan bir evi satmak için Micheal Richardson'ın canlandırdığı oğlu ile İtalya'ya giden bohem bir Londralı sanatçıyı oynayacak. Baba ve oğul arasındaki ilişki zayıflamıştır ve evi satma işi ikisi için de zorlu bir macera olacaktır. D’Arcy tarafından yazılan filmin çekimleri Nisan ayında İtalya’da başlayacak.

 

Film, Londra merkezli CrossDay Productions tarafından geliştirildi ve yapımcılığı sinema/televizyon dünyasının usta isimleri Pippa Cross ile Sam Tipper-Hale tarafından üstleniliyor. “Dunkirk” ve “Cloud Atlas” filmlerinde rol alan D’Arcy, daha önce 2017 Edinburgh Uluslararası Film Festivali'nde gösterilen Hayley Atwell ve Nikolaj Coster-Waldau'nun başrollü kısa film “Chicken / Egg” i yazıp yönetmişti. Neeson ise önümüzdeki günlerde beyazperdede sıkça yer alacak bir isim olacak. Kendisini 16 Kasım'da Widows ve Netflix filmi The Ballad of Buster Scruggs'da izleyeceğiz. 22 Mart'ta vizyona girecek olan gerilim / kara komedi filmi Cold Pursuit'in fragmanı ise geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Richardson'ın da Cold Pursuit'te bir rolü var ve oyuncu ayrıca vizyon tarihi henüz belli olmayan Vox Lux'ta yer alıyor.