Ben Mendelsohn, Karen Gillan, Rashida Jones ve DJ Khaled Animasyon Film ‘Spies In Disguise’in Kadrosunda!

31.10.2018 23:15
Ben Mendelsohn, Karen Gillan, Rashida Jones ve DJ Khaled Animasyon Film ‘Spies In Disguise’in Kadrosunda!

Bir yıl kadar önce, Will Smith ve Tom Holland'ın yeni Blue Sky animasyonu 'Spies In Disguise'te seslendirme yapacakları duyurulmuştu. Artık onlara kimlerin eşlik edeceğini de biliyoruz; Ben Mendelsohn, Karen Gillan, Rashida Jones, DJ Khaled ve Masi Oka'nın kadroda yer alacak isimler oldukları açıklandı.


Genellikle James Bond ile birlikte hatırladığımız, yüksek teknolojili gizli ajan dünyasındaki bir ajan takımını merkezine alacak filmde Smith'i Lance Sterling olarak göreceğiz. Sterling, yapılan açıklamaya göre "Dünyanın en harika casusudur. Havalı, büyüleyici ve süper yetenekli. Dünyayı kurtarmak onun işi. Ve kimse daha iyisini yapamaz.”. Tahmin edebileceğiniz gibi takım arkadaşı olan ve Holland tarafından seslendirilen Walter ise, kendisiyle tam olarak aynı seviyede değildir. Fakat onun da kendine özgü bir takım yetenekleri vardır. Sosyal becerilerden yoksun olmasına rağmen, Sterling'in teknolojik aletlerinin ardındaki beyin olması onu özel kılar. Fakat olaylar beklenmedik bir hale bürününce, ikili birbirlerine sahada da güvenmek zorunda kalır.

 

Filme katılan yeni oyuncuların rollerine ilişkin detaylar henüz paylaşılmadı. 2019 Eylül'ünde vizyona girecek olan yapımın yönetmenliğini Epic'in animasyon sanatçısı Nick Bruno ve Ferdinand'ın storyboard'cusu Troy Quane paylaşıyor. "Spies In Disguise", Lucas Martell’in 2009 yapımı kısa animasyon filmi Pigeon: Impossible'dan uyarlanıyor.