Seth Rogen ve Michael Keaton, John McAfee Konulu Yeni Filminde Başrolleri Paylaşacak

31.10.2018 23:17
Seth Rogen ve Michael Keaton, John McAfee Konulu Yeni Filminde Başrolleri Paylaşacak

Seth Rogen ve Michael Keaton, teknoloji uzmanı John McAfee'nin gerçek hayat hikayesi hakkında bir komedi olan “King of the Jungle”da rol alacaklar.


Glenn Ficarra ve “I Love You Phillip Morris” filminin yönetmeni John Requa'nın yönetmenlik koltuğuna geçeceği yapımın senaryosunu Scott Alexander ve Larry Karaszewski kaleme aldı. Senaryo, “John McAfee’nin Son Şansı” başlıklı bir Wired makalesinden uyarlandı. Keaton filmde McAfee Antivirüs yazılımının yaratıcısı olan McAfee'yi oynayacak. McAfee, servetini tüketir, modern dünyaya veda eder ve silah, seks ve delilikle dolu bir yaşam kurmak için Belize'deki bir ormana taşınır. Rogen ise McAfee ile röportaj yapmak için Belize'ye giden Wired dergisi çalışanı Ari Furman'ı canlandıracak. Furman ormana geldiğinde kendisini McAfee'nin tırmanan paranoyası, gerçeklikle olan ince bağı ve bir cinayetin tam ortasında bulur.

 

Filmin yapımcılığını Jeremy Steckler, Charlie Gogolak, Glenn Ficarra, John Requa, Marc Butan, Steve Richards ve Joshua Davis üstleniyor. Rogen son zamanlarda A24 için “The Disaster Artist” ve Sony için “Sausage Party” filmlerinde prodüktörlük ve oyunculuk yaptı. Şu anda ise Charlize Theron'la birlikte rol aldığı isimsiz bir Lionsgate filminin hazırlıklarını sürdürüyor. Keaton, Alejandro G. Iñárritu'nun “Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)” filmindeki performansıyla Akademi Ödülü'ne aday gösterildi ve Tom McCarthy'nin yönettiği “Spotlight”ta rol aldı. Kendisi Mart'ta vizyona girecek olan Tim Burton filmi “Dumbo”yla beyaz perdede olacak.