Adam Scott 'Alacakaranlık Kuşağı' Dizisinin Kadrosuna Katıldı

31.10.2018 23:18
Adam Scott 'Alacakaranlık Kuşağı' Dizisinin Kadrosuna Katıldı

Alacakaranlık Kuşağı'nın yeni TV uyarlamasında ekranların tanınmış yüzlerinden Adam Scott da yer alacak.


Jordan Peele'nin yeni Alacakaranlık Kuşağı dizisinin çekimleri başladı. Orijinal olarak 1960'lı yıllarda ekranlarda olan ve bir kuşağın büyük beğenisini toplayan kült dizinin yeniden uyarlaması, önceki versiyonda olduğu gibi birbirinden bağımsız bölümler içerecek. Scott, dizinin "Nightmare At 30,000 Feet" adlı bölümünde izleyicilerle buluşacak. Star Trek yıldızlarından William Shatner'in yer aldığı "Nightmare At 20,000 Feet"isimli 1963 tarihli Alacakaranlık Kuşağı bölümünden ilham alan yeni bölüm, daha güncel ve farklı bir hikayeyi işleyecek.

 

Shatner'ın yer aldığı bölümde, bir adam uçtuğu uçağın kanat ve motor gibi parçalarının gremlinler tarafından yendiğine şahit olur ama hiç kimseyi kendisine ikna edemez. Etrafındaki insanlar kendisinin akıl sağlığından şüphe ederken, gremlinler sorun yaratmaya devam eder. Aynı bölüm, endişeli adamın John Lithgow tarafından canlandırıldığı 1983 tarihli Nightmare filmiyle sinemaya da uyarlanmış, hatta bir Simpsons parodisi bile yapılmıştı. Richard Matheson'un kısa öyküsünden uyarlanan yeni bölümün detayları hala bilinmiyor.

 

Jordan Peele'nin sunuculuğunu yaptığı yeni Alacakaranlık Kuşağı, önümüzdeki yıl ABDli yayın platformu CBS All Access'te yayınlanacak. The Good Place ve Parks and Recreation gibi dizilerde izlediğimiz Adam Scott, 2019 yılında Big Little Lies'ın yeni sezonuyla ekranlarda olacak.