'Breaking Bad' Filmi Geliyor!

31.10.2018 23:19
'Breaking Bad' Filmi Geliyor!

Televizyon dünyasının en ikonik dizilerinden "Breaking Bad"in filmini izlemeye hazırlanın. Serinin yaratıcısı Vince Gilligan, "Breaking Bad" filmi için çalışmalara başladı.


Emmy ödüllü “Breaking Bad” dizisi finalini 2013'te yapmış olsa da, izleyicilerinin kalbindeki yerini korumayı sürdürüyor. Vince Gilligan'ın yaptığı bir açıklamada yeni bir Breaking Bad dizisi için çalışmalara başladığını açıkladı. Gilligan iki saatlik bir film üzerinde çalıştığını duyurdu ancak bu projenin sinema için mi yoksa TV için mi hazırlandığıyla ilgili henüz bir bilgi gelmedi. Filmin "Better Call Saul" gibi bir prequel mi olacağı ya da hikayenin devamını mı anlatacağı henüz bilinmiyor. Orijinal dizinin yıldızlarının yer alıp almayacağı da açıklanmadı.

 

Dizinin çekildiği New Mexico'nun en büyük gazetelerinden The Albuquerque Journal filmle ilgili olarak "kaçırılmış bir adamın özgürlüğe ulaşma çabasını" konu alacağına dair kısa bir açıklama yaptı. Henüz resmi bir açıklama gelmese de, gazetenin haberine göre filmin adı "Greenbrier" olacak ve çekimler Kasım ortasından, Şubat ayına kadar New Mexico'da gerçekleşecek. Gilligan'ın senaryoyu yazacağı, yürütücü yapımcılığı üstleneceği ve muhtemelen de yönetmen koltuğuna oturacağı söyleniyor. Breaking Bad, 2008-2013 yılları arasında yayınlanmış ve bu süre boyunca Emmy ve Altın Küre dahil olmak üzere pek çok ödül kazanmıştı.