Jason Statham Filmi 'The Meg'in Devam Filmi İçin Çalışmalar Başladı

31.10.2018 23:21
Jason Statham Filmi 'The Meg'in Devam Filmi İçin Çalışmalar Başladı

Bu yazın hit filmlerinden “The Meg”in yapımcıları, geçtiğimiz hafta yaptıkları açıklamada, gişe rekorları kıran dev köpekbalığı filminin devamını çekeceklerini açıkladılar.


Jason Statham'ın başrolünde oynadığı ilk filmde uluslararası bir denizaltıyı, soyunun tükenmiş olduğu düşünülen dev bir köpekbalığının saldırısına uğrarken izlemiştik. Mürettebat hasar gören denizaltıda sıkışıp kalır ve kurtarılmaları için Statham tarafından canandırılan uzman derin deniz kurtarma dalgıcı Jonas Taylor göreve çağırılır. Gerilim filminin bir devam hikayesiyle filme çekilmesine şu an kesin gözüyle bakılıyor. Yürütücü yapımcı Catherine Xujun Ying, yaptığı açıklamada "Şu anda hala çok erken aşamalardayız, ancak proje üzerinde çalışmaya devam ediyoruz. Detayları şimdilik sır olarak saklamak istiyoruz.”dedi. 

 

“The Meg” tarihteki en yüksek hasılatı getiren Çin-Amerikan ortak yapımı oldu ve geçen haftasonu itibariyle 528 milyon dolar kazandı. Film, bilim kurgu yazarı Steve Alten tarafından yazlan beş kitaplık bir serinin ilk kitabından uyarlandı. Yapımcı Belle Avery, beş kitabın tamamının film haklarını satın aldığı için diğer kitapların da film uyarlamalarını izlememiz olası. Yapımcılar seriyi “deniz altında geçen bir Jurassic Park” olarak tasvir ediyor ve Çin'de filmden ilham alan bir tematik akvaryumun hizmete girmesi planlanıyor.