Aquaman'den Yepyeni Karakter Posterleri Geldi

31.10.2018 23:23
Aquaman'den Yepyeni Karakter Posterleri Geldi

Gösterime girmesine bir buçuk aydan az bir süre kala, Warner Bros. ve DC yepyeni Aquaman karakter posterlerini heyecanlı hayranlarla paylaştı.


Aquaman'den gelen yeni posterlerde Jason Momoa'yı Arthur Curry rolüyle görürken; Princess Mera, Black Manta, King Orm, King Nereus, Vulko ve Queen Atlanna gibi karakterlere de yeni bir bakış atıyoruz. James Wan'ın yönettiği film, Arthur'un hikayesini merkezine alarak, ailesinin nasıl bir araya geldiği ve Atlantis'in denizaltı imparatorluğuna nasıl hükmettiği gibi konuları anlatacak. Arthur'un üvey erkek kardeşi Orm, yönetim konusunda hak iddia etmektedir ve Atlantis'i oluşturan diğer krallıklardan destek toplamıştır. Arthur ise savaşmak için akıl hocası Vulko ve Prenses Mera'nın yardımına ihtiyaç duyacaktır. Ayrıca Kral Nerus'un da takdirini kazanmak zorundadır. 

 

21 Aralık tarihinde ülkemizde vizyona girecek olan filmin başrollerinde Momoa’nın yanı sıra Willem Dafoe, Amber Heard, Dolph Lundgren, Patrick Wilson ve Nicole Kidman rol alıyor. Aquaman rolüyle çok sevilen Momoa ile başarılı yönetmen James Wan'ın iş birliği sinemada büyük bir hit yaratacak gibi görünüyor.