Diego Luna Star Wars Dizisinin Başrolünde Oynayacak

11.11.2018 20:28
Diego Luna Star Wars Dizisinin Başrolünde Oynayacak

Star Wars evreninde Rogue One öncesinde yaşanan olayları konu alacak dizinin başrolünde Diego Luna'yı göreceğiz.


Disney'in yeni yayın platformuyla ilgili detaylar netleşirken, heyecanla beklenen platformun iddialı dizilerinden de bazı detaylar paylaşılmaya başlandı. 2019'da yayın hayatına başlaması beklenen servisin adı Disney+ olarak duyuruldu. Geçtiğimiz hafta çekimlerine başlanan Star Wars dizisi The Mandalorian'la birlikte, Disney+ ekranlarında yer alacak ikinci Star Wars dizisi ise Rogue One öncesindeki olayları anlatacak. Dizinin başrolünde ise, Rogue One: A Star Wars Story filminde Cassian Andor rolüyle karşımıza çıkan Diego Luna olacak. 

 

Dizi, Rebellion’un ilk yıllarında yaşanan direniş ve galaksiye umut taşıma hareketini ekrana taşıyacak. Cassian Andor, filmde Jyn Erso’nun Death Star planlarını çalmasına yardım eden karakter olarak hafızalara kazınmıştı. Luna rolüyle ilgili olarak, “Star Wars evrenine geri dönmüş olmak benim için çok özel. Birlikte yaptığımız büyük işler ve yolculuk boyunca kurduğum ilişkilere dair çok sayıda güzel anıya sahibim. Önümüzde harika bir macera var ve bu yeni heyecan verici format bize bu karakteri daha derinlemesine keşfetme şansı verecek." yorumunu yaptı. 

 

Dizinin ne zaman yayınlanacağına ilişkin henüz bir bilgi yok ama zaten çekimleri süren The Mandalorian'ın ardından başlaması bekleniyor. Luna en son Narcos: Mexico’nun başrolünde yer aldı. Kendisini ayrıca If Beale Street Could Talk filmindeki rolüyle de beyaz perdede izleyeceğiz.