Oyuncak Hikayesi 4'ten Eğlenceli Bir Tanıtım Paylaşıldı

12.11.2018 16:41

Oyuncak Hikayesi 4'ün yeni tanıtımı ve filmin konusu hayranlarla paylaşıldı. Woody ve Buzz muhteşem bir macerayla beyaz perdeye geri dönüyor!


İnanılmaz ama Woody, Buzz, Jessie ve diğerlerini en son Oyuncak Hikayesi 3'te izlememizin ardından sekiz sene geçti. Bütün ekip uzun zamandır beklenen Oyuncak Hikayesi 4'le geri dönüyor ve filmden gelen ilk teaser bizleri yine bol kahkahalı bir maceranın beklediğini gösteriyor. Woody, Buzz, Jessie, Slinky Dog, Bay ve Bayan Patates Kafa, Rex, Hamm ve yeşil uzaylının yanı sıra, teaser'da kahramanlara Forky isimli yeni bir kahraman da eşlik ediyor. Sinopsise göre, Forky hikayenin merkezinde yer alacak. “Woody, dünyadaki görevinden her zaman emin olmuştur ve onun önceliği, ister Andy isterse Bonnie olsun, kendisine sahip olan çocuğa göz kulak olmaktır. Ama Bonnie oyuncakları arasına “Forky” isimli isteksiz yeni bir oyuncak eklediğinde, Woody eski ve yeni arkadaşlarıyla bir maceraya çıkmak zorunda kalacak ve dünyanın bir oyuncak için ne kadar büyük olabileceğini gösterecektir."

 

2017 Haziran'ında vizyona girmesi beklenen Oyuncak Hikayesi 4, senaryo ve yapım ekibinden pek çok ismi kaybetmiş, bunun üzerine vizyon tarihi ertelenip durmuştu. Şimdiye kadar iki kere ertelenen film, senaryonun dörtte üçünün yeniden yazımının ardından 21 Haziran 2019'da vizyonda olacak. Josh Cooley'nin yönetmenliğini yaptığı filmin seslendirme kadrosunda Tom HanksTim AllenAnnie PottsPatricia Arquette ve Joan Cusack gibi yıldızlar yer alıyor.