‘Game of Thrones’ Yıldızı Jessica Henwick ‘Godzilla vs. Kong’ Kadrosuna Katıldı

12.11.2018 18:05
‘Game of Thrones’ Yıldızı Jessica Henwick ‘Godzilla vs. Kong’ Kadrosuna Katıldı

Game Of Thrones'un Kum Yılanları'ndan Nymeria Sand rolüyle tanıdığımız Jessica Henwick, Legendary yapımı “Godzilla vs. Kong” filminin oyuncularından biri olacak.


Adam Wingard; Millie Bobby Brown, Alexander Skarsgard, “Deadpool 2” oyuncusu Julian Dennison, Rebecca Hall ve “Atlanta” dizisinin oyuncularından Brian Tyree Henry’nin rol aldığı filmi yönetiyor. Senaryo detayları şimdilik belirsiz, ancak filmle ilgili yayınlanan sinopsiste, "Devasa Kong, durudurlması imkansız olan Godzilla ile tanışır. Dünya hangisinin tüm canavarları kralı olduğunu görecektir." cümleleri yer alıyor. Film, sinema evreninde iki ünlü yaratığı barındıran dördüncü film. Legendary’deki MonsterVerse’in ilk filmi, 2014 yapımı “Godzilla” idi. Bunu 2017 yapımı “Kong: Skull Island” izledi ve dünya çapında 566 milyon doları aşkın hasılat elde etti. “Godzilla”nın devam filmi “Godzilla: King of the Monsters” ise şimdilik yapım aşamasında ve başrollerinde Kyle Chandler, Vera Farmiga ve Millie Bobby Brown yer alıyor. "Godzilla vs. Kong", 22 Mayıs 2020 tarihinde vizyona girecek.

 

Kadroya yeni katılan Henwick, HBO'nun ünlü dizisi "Game Of Thrones"un 5. sezonunda Nymeria Sand olarak karşımıza çıkmıştı. Daha sonra Marvel ve Netflix'in ortak yapımları “Iron Fist”, “Luke Cage” ve “The Defenders”ta Colleen Wing rolünü üstlendi. Kendisini “Star Wars: The Force Awakens” ve “Underwater” filmlerinde de görebiliriz.