Star Wars Dizisi 'The Mandalorian'ın Başrolü Pedro Pascal'ın Oldu

14.11.2018 15:57
Star Wars Dizisi 'The Mandalorian'ın Başrolü Pedro Pascal'ın Oldu

Pedro Pascal, Disney'in yeni yayın platformu Disney + 'ta prömiyer yapacak olan Star Wars dizisi “The Mandalorian”ın başrolünde oynayacak.


Pascal’ın adı daha önce de rol için geçmiş, ancak kaynaklar kendisinin rol için değerlendirilen pek çok aktörden biri olduğunu söylemişti. Fakat artık resmiyet kazandı: Rol gerçekten de Pedro Pascal'ın! Jon Favreau imzalı yeni Star Wars spin-off dizisi The Mandalorian'da “Thor: Ragnarok” yönetmeni Taika Waititi ve ünlü oyuncu Bryce Dallas Howard gibi yıldız isimler yönetmenlik koltuğuna oturacak. Çekimleri çoktan başlayan dizinin live-action ilk bölümünü ise animasyon "Star Wars: The Clone Wars” ve “Star Wars Rebels” dizilerinin emektar ismi olan Dave Filoni yönetiyor. Filioni, Waititi ve Howard'a ek olarak, Rick Famuyiwa ve Jessica Jones / Mr. Robot yönetmeni Deborah Chow da yönetmenler arasında yer alıyor.

 

Dizinin konusu, “Jango ve Boba Fett’in hikayesinden sonra Star Wars evreninde yeni bir savaşçı ortaya çıkar. The Mandalorian, İmparator’un düşüşünden sonra ve İlk Düzen’in doğuşundan önceki zaman diliminde geçecek. New Republic’ten çok uzakta, galaksinin uzak bir köşesindeki yalnız bir silahşörün çektiği sıkıntıları izleyeceğiz.” olarak açıklandı. Favreau; Filoni, Kathleen Kennedy ve Colin Wilson ile birlikte yapımcılığı üstleniyor. Karen Gilchrist ise kadroda yürütücü yapımcı olarak yer alacak. Disney ayrıca geçtiğimiz Perşembe günü yaptığı açıklamada, merkezinde “Rogue One” karakteri Cassian Andor'un olduğu bir Rogue One prequel dizisi yapacağını duyurdu. Bu dizinin başrol oyuncusu Diego Luna olacak.

 

Pascal, “Game of Thrones” dizisindeki Prens Oberyn Martell ve “Narcos”taki Javier Pena gibi rolleriyle ekranda adını duyurmuş bir isim. Ayrıca yer aldığı “Kingsman: The Golden Circle”, “The Equalizer 2” ve yakında vizyona girecek “If Beale Street Could Talk” filmleriyle güçlü bir filmografiye de sahip. Ünlü oyuncu kısa süre önce Netflix aksiyon filmi “Triple Frontier” ve “Wonder Woman 1984”ün çekimlerini tamamladı.