DC Filmi ‘Birds of Prey’in Cassandra Cain'i Bulundu!

15.11.2018 23:04
DC Filmi ‘Birds of Prey’in Cassandra Cain'i Bulundu!

Warner Bros, Harley Quinn spinoff'u "Birds Of Prey"de Cassandra Cain rolünü oynaması için Ella Jay Basco ile görüşmelerini sürdürüyor.

 

Margot Robbie'nin çok sevilen Harley Quinn rolüne geri döneceği filmde, Mary Elizabeth Winstead Huntress'ı canlandırırken, Jurnee Smollett-Bell'i ise Black Canary rolünde göreceğiz. Ewan McGregor, filmin kötü adamı Black Mask'i oynayacak ve Rosie Perez, Gotham City polis dedektifi Renee Montoya'yı canlandıracak. Asyalı yönetmen Cathy Yan, 7 Şubat 2020'de vizyona girecek olan filmi yönetiyor. Senaryoyu ise DC için “Batgirl” filminin senaryosunu da yazan Christina Hodson yazıyor. Robbie, Sue Kroll ve Bryan Unkeless ile birlikte yapımcılığı da üstlenecek. Filmin çekimleri önümüzdeki yıl başlayacak.

 

Filmde Harley Quinn, Huntress ve Black Canary; Gotham Şehri'nin yeraltı suç dünyasının kralı olan Black Mask'e ait bir elması çalan Cassandra Cain'i korumak için bir araya gelecek. DC Comics evreninde Cassandra Cain, suikastçı David Cain ve Lady Shiva'nın kızıdır ve çocukluğundan beri aldığı dünyanın en iyi suikastçısı olma eğitimlerinin sonucu olarak konuşmak ve insanlarla yakınlık kurmak gibi özelliklerden mahrumdur. Cain sonunda Bruce Wayne'in vesayetine girer ve yoluna Batgirl olarak devam eder. Bir “Batgirl” filmi de geliştirdiği bilinen Warner Bros.'un Batgirl karakterlerini bu hikayeye dahil edip etmeyeceği bilinmiyor. Cassandra Cain, daha önce “Grey’s Anatomy”, “Veep” ve “Superior Donuts” gibi televizyon dizilerinde konuk olarak yer alan Basco'nun ilk önemli rolü olacak.