Kumail Nanjiani Yeni 'Alacakaranlık Kuşağı' Dizisinde Yer Alacak

15.11.2018 23:04
Kumail Nanjiani Yeni 'Alacakaranlık Kuşağı' Dizisinde Yer Alacak

'Silicon Valley' yıldızı ve Oscar adayı senarist Kumail Nanjiani, Jordan Peele'nin sunuculuğundaki yeni Alacakaranlık Kuşağı dizisinin bölümlerinden birinin başrolü olacak.

 

Jordan Peele'nin sunuculuğunu yaptığı yeni Alacakaranlık Kuşağı, önümüzdeki yıl ABDli yayın platformu CBS All Access'te yayınlanacak. Kumail Nanjiani merakla beklenen kült dizinin yeniden çekimindeki bölümlerden birinin başrolünde yer alacak. Silicon Valley yıldızı ve The Big Sick'in Oscar adayı yazarlarından biri olan Nanjiani; Sanaa Lathan ve Adam Scott'un ardından diziye katılan üçüncü oyuncu oldu. Dizinin yürütcü yapımcısı olan Peele, tıpkı orijinal dizinin yaratıcısı olan Rod Serling gibi, her bir bölümün tanıtımını ve anlatımını üstlenecek.

 

Nanjiani'nin rolüne dair detaylar şimdilik gizli tutulsa da, bölümün senaryosunun Key And Peele'de Jordan Peele ile çalışan Alex Rubens tarafından yazıldığı biliniyor. Orijinal Alacakaranlık Kuşağı dizisi 1959-64 yılları arasında CBS'te yayınlandı. Dizi daha sonra, 1985-89 yıllarında CBS için ve 2002-03 yıllarında da UPN için olmak üzere iki kez daha çekildi. Orijinal dizinin dört klasik bölümü 1983 tarihinde Twilight Zone: The Movie filmi için sinemaya uyarlanmıştı.