Armie Hammer ve Lily James Yeni 'Rebecca' Uyarlamasının Başrollerini Paylaşacak

15.11.2018 23:04
Armie Hammer ve Lily James Yeni 'Rebecca' Uyarlamasının Başrollerini Paylaşacak

Lily James ve Armie Hammer, Netflix ve Working Title ortak yapımı “Rebecca”nın başrollerinde yer alacak.


High-Rise filminin İngiliz yönetmeni Ben Wheatley'nin yönetmen koltuğuna oturduğu projenin senaryosunu, Game Of Thrones'un spinoff dizisinin de yaratıcılarından olan Jane Goldman uyarlıyor. Bir Hitchcock klasiği olarak bilinen Rebecca, Daphne du Maurier’in aynı isimli 1938 tarihli klasik/gotik romanına dayanıyor. Hikaye, yeni evlenmiş ve kocasına çok aşık olan genç bir kadının, kocasının malikanesine taşındıktan sonra evin ilk hanımının kendisi olmadığını öğrenmesiyle başlıyor. Kocasının ilk eşi olan Rebecca gizemli bir şekilde ölmüştür fakat her nasılsa ev hala Rebecca'nın hakimiyetinde gibidir. Genç kadın Rebecca'yı evden ve kocasının zihninden silerek kendini kabullendirmeye çalışsa da pek başarılı olamayacaktır.
 
 
Tinker Tailor Soldier Spy, Theory of Everything ve The Danish Girl gibi filmlerin prodüksiyon şirketi olan Working Title'dan Eric Fellner ve Tim Bevan'ın yapımcılığı üstlendiği filmin çekimlerinin ilkbaharda başlaması planlanıyor. Lily James en son “Mamma Mia! Here We Go Again”de oynadı ve Danny Boyle'un henüz ismi belli olmayan yeni filminde de rol alacak. Güzel yıldızın önceki filmleri arasında Ansel Elgort'la birlikte yer aldığı “Baby Driver”, “Darkest Hour” ve “Cinderella” bulunuyor. 
 
 
Hammer ise Mimi Leder’ın “On the Basis of Sex”, Anthony Maras’ın “Hotel Mumbai” ve Babak Anvari’nin ismi belli olmayan yeni filminde yer alıyor. Kendisinin önceki işleri arasında eleştirmenlerin büyük övgüsünü kazanan “Call Me by Your Name”, “Sorry to Bother You” ve yine bir Ben Wheatley filmi olan “Free Fire” bulunuyor.