Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (16 Kasım 2018)

15.11.2018 23:04

16 Kasım 2018 haftasında 4'ü yerli toplam 8 film vizyona giriyor.


Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları

Harry Potter evreninde geçen Fantastik Canavarlar'ın devam filminde; Gellert Grindelwald'ın hapsedildiği yerden kaçışı, büyücüler ve insanlar arasındaki dengeyi tehlikeye atmıştır. Nitekim Grindelwald, kendisine inananları artırmak ve büyücülerin insanlara hükmettiği bir dünya yaratmak için elinden geleni ardına koymayacağını defalarca ispatlamıştır. Aldus Dumbledore'un isteğiyle Newt Scamander, Grindelwald'u durdurma görevini kabul eder. Bu kesinlikle kolay olmayacak, Scamander'ın tüm yeteneğini ortaya koymasını gerektirecektir. Senaryosunu J.K. Rowling'in yazdığı filmin başrollerini Johnny DeppJude Law ve Eddie Redmayne üstleniyor.


Her Şey Seninle Güzel

Burcu BiricikMert Fırat, Hazar Ergüçlü ve İlker Aksum'un başrolleri paylaştığı yapımda, Deniz unutmayı başaramadığı büyük aşkı Emre'yi kaybetme tehlikesinin iyice kendini hissettirdiğini görünce İstanbul'dan İzmir'e gider. Emre'nin gönlünü çalabilmek için rekabet halinde olduğu Melisa tahmin ettiğinden çok daha zorlu bir rakip olarak karşısına çıkınca, en zor zamanlarda hep fikirlerine başvurduğu yakın arkadaşı Bulut'tan yardım ister.


Prenses ve Ejderha

Yedi yaşındaki Prenses Barbara, doğum gününde yaşadığı şatoda küçük bir gezintiye çıkar. Şatoda hiç bilmediği odalar keşfeden prenses, bulduğu sihirli bir kitap sayesinde Harikalar Diyarı'na bir yolculuk yapar. Bu masalsı dünyada maceralara atılan Barbara, burada tanıştığı ejderhalar, çeşitli yaratıklar ve cücelerden, sihirli bir aynayı kullanarak kendisi daha bir bebekken ortadan kaybolan annesine ulaşabileceğini öğrenir. Sihirli aynayı bulabilmek için Harikalar Diyarı'ndan arkadaşı olan ejderha Dragoşa'yla birlikte eve dönen Barbara, annesini bulmak için yeni bir maceraya çıkmaya hazırlanır.


Dul Kadınlar

Chicago'da yaşamak dışında görünürde hiçbir ortak noktası olmayan dört kadını hayat bir araya getirir. Eşlerinin gerçekleştirdikleri bir soygun sırasında ölmesiyle dul kalan ve bulaştıkları yasadışı işleri nedeniyle yüklü bir borç altına giren Veronica, Alice, Linda ve Belle; kendilerinin ve ailelerinin kaderlerini kontrol edebilmek için eşlerinin başladığı işi bitirmeye karar verirler. Steve Mcqueen'in yönettiği filmin başrollerinde Oscarlı oyuncu Viola Davis ve Colin Farrell gibi isimler bulunuyor.


Çift'lik Bank: Tosun Firarda

Geçirdikleri trafik kazasının ardından tesadüfen hastanede aynı odaya alınan Cenk ve Tosun, burada aylarca beraber kalıp arkadaş olunca, dışarı çıktıklarında da aynı eve taşınırlar. Son derece kurnaz ve üçkağıtçı olan Tosun, kazada el ve kollarını kullanma yetisini yitirdiğinden, bütün işlerini saf ve iyi niyetli Cenk'e yaptırmakta, onu kendi vücudunun bir parçası gibi kullanmaktadır. Telefonda gördüğü çiftlik oyunundan esinlenerek bu işten parayı kazanmayı düşünen Tosun, Cenk'in de yardımlarıyla Çift'lik Bank'ı kurar ve paralar akmaya başlar.


Cin Tepesi

Kurmaca bir film olmadığı iddiasını taşıyan Cin Tepesi; Fatih Hasanoğlu ve Furkan Düzen'in paranormal olayları araştırdıkları YouTube kanalları "Bilinmeyen” için çektikleri bir videonun, profesyonel bir ekipten aldıkları destekle herhangi bir dijital efekt eklenmeden montajlanmasıyla ortaya çıkmıştır. Filmin yönetmenleri ve oyuncuları olan Fatih Hasanoğlu ve Furkan Düzen, 13 Eylül'de ilk kez gittikleri ve yerel halkın "Cin Tepesi" adını verdiği bir köyde cinleri görüntülemeyi başarır ancak kameraları yetersiz kalır. Bunun üzerine profesyonel bir ekiple anlaşarak dört gün sonra bir kez daha Cin Tepesi'ne giderler. Film, bu yolculukta yaşanan karanlık ve korkutucu olayları konu alıyor.


Koyver Gitsin

Samet'in sevdiği kızla evlenebilmek için sadece üç günü vardır. Genç adam ya evlenmek için gereken parayı bulacak, ya da hayallerine veda edecektir. Samet ve abisi gibi gördüğü Ferhat, gereken parayı bulmak için başlarına geleceklerden habersiz bir şekilde tehlikeli bir maceraya atılırlar. İki arkadaşın hayatta tek güvendikleri insan olan Settar Hoca bile onları çıkacakları tehlikeli yolculuktan vazgeçiremeyecektir.


Whitney

Oscar ödüllü yönetmen Kevin Macdonald'ın dünya prömiyerini Cannes Film Festivali'nde yapan belgesel filmi Whitney, müzik tarihinin en güçlü seslerinden biri olan Grammy ödüllü Whitney Houston'ın geçmişini ve bir star olmaya uzanan ilginç hayatını masaya yatırıyor. Dünyanın en çok ödül kazanan şarkıcısı olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na geçen Houston'ın beklenmedik bir şekilde, adım adım düşüşü ve nihayetinde 2012 yılındaki ölümüyle sonuçlanan trajik hikayesi, ilk defa bütün detaylarıyla anlatılıyor. Film, özel kayıtları, ünlü şarkıcının yakınları ile yapılan röportajları ve daha önce hiç görülmemiş arşiv görüntülerini de içeriyor.