Tim Burton'ın Yönettiği 'Dumbo'dan Türkçe Dublajlı Fragman Yayınlandı

19.11.2018 21:36

Tim Burton imzalı Disney klasiği “Dumbo”nun live-action filminden gelen ilk Türkçe dublajlı fragmanda, sevimli yavru filimiz gösteriye başlıyor.


Sevimli fil ve diğer dört ayaklı arkadaşlarının görsel efektlerle canlandırıldığı yeni Dumbo filminde, Danny DeVito'yu çılgın bir sirk sahibi olarak görüyoruz. Colin Farrell'ın canlandırdığı eski bir sirk yıldızı, çocuklarıyla birlikte yeni doğmuş, aşırı büyük kulaklı bir filin bakımını üstlenir. Fakat kısa sürede bu kulakların Dumbo isimli yavru filin uçmasını sağladığını öğrenerek sirke yeni bir cazibe kazandırır. Sirkin böylesine bir cazibe merkezi haline dönüşmesi, Dumbo'nun geleceğini belirsizleştirecek olayların yaşanmasına sebep olur. 

 

Alice Harikalar Diyarında” ve “Charlie'nin Çikolata Fabrikası” filmleriyle tanınan Burton, "Dumbo"nun yönetmen koltuğuna oturuyor. Kadroda ise Colin Farrell, Eva Green, Michael Keaton, Danny DeVito, Allan Arkin, Nico Parker ve Finley Hobbins bulunuyor. Disney’in klasik animasyon “Dumbo” filmi 1941’de yayınlanmış ve en iyi müzikal film dalında Oscar kazanmıştı. “Dumbo” 29 Mart 2019'da vizyona girecek.