Sony İki Yeni Marvel Filminin Vizyon Tarihini Duyurdu

22.11.2018 17:35
Sony İki Yeni Marvel Filminin Vizyon Tarihini Duyurdu

Sony Pictures, Spider-Man Evreni'nin birer parçası olarak kurguladığı iki yeni Marvel filminin 2020 yılında vizyona gireceğini açıkladı.


Sony-Marvel'a ait bir film 10 Temmuz 2020'de vizyona girerken yine Sony-Marvel evreninden bir devam filmi 2 Ekim 2020'de izleyiciyle buluşacak. Stüdyonun duyurusunda hiçbir detay verilmese de, Temmuz'da vizyona girecek proje muhtemelen Jared Leto'nun başrol oynadığı “Morbius” olacak. Morbius, Spider-Man evreninden bir başka kötü karakter ve “Safe House” yönetmeni Daniel Espinosa tarafından hikayesi filme aktarılacak. Morbius ilk olarak 1971 yılında “The Amazing Spider-Man” adlı çizgi romanda bir kan hastalığını tedavi etmek için çalışan bir bilim adamı olarak ortaya çıktı. İşler planlandığı gibi gitmeyince doktor vampir özellikleri kazanır ve kana susamış halde şehrin sokaklarında terör estirir.

 

Morbius projesi, stüdyonun Venom'la ne kadar büyük bir başarı yakaladığı düşünüldüğünde, izleyicilerde büyük bir beklenti yaratıyor. Stüdyonun duyurduğu ikinci vizyon tarihi ise, muhtemelen Tom Hardy'nin gezegene saldırmakta kararlı olan bir uzaylı ile vücudunu paylaşan gazeteci rolüne geri döneceği “Venom 2” için olacak. Sony, Ruben Fleischer tarafından yönetilen ilk “Venom” un bu yılki gösteriminde büyük başarı elde etti. Film dünya çapında 570 milyon dolar hasılat getirdi.