Laurel & Hardy Filmi 'Stan & Ollie'den Yeni Bir Fragman Geldi

22.11.2018 22:46

John C. Reilly ve Steve Coogan'ın başrollerinde olduğu biyografik filmde, komedi tarihinin en meşhur ikilisinin son turnesinin hikayesi anlatılıyor. 


Sony Pictures Classics, Laurel ve Hardy biyografisi “Stan & Ollie”nin yeni bir fragmanını yayınladı fakat bu fragman bir öncekinden çok daha duygusal. Filmin başrollerini paylaşan Oscar adayı oyuncular John C. Reilly ve Steve Coogan, İngiliz Stan Laurel ve Amerikalı Oliver Hardy'yi canlandırıyor. Filmde ikilinin anlaşmazlıklar ve hastalıklarla geçen son dönemleri konu alınıyor. Geçmişteki iyi günlerinin özlemini çeken ikili, 1953 yılında İngiltere ve İrlanda'da bir turneye çıkar ve yoğun bir programın baskısıyla karşılaşırlar. Tur sırasında yaşanan onca sıkıntıya rağmen, birbirlerine olan sevgileri ve performansları konusundaki tutkuları onları bir arada tutmaya yardımcı olur.

 

Filth filmiyle tanınan Jon S. Baird'in yönettiği filmin senaryosunu Philomena'nın Oscar adayı senaristi Jeff Pope yazdı. Sony Pictures Classics filmi 28 Aralık 2018'de Amerika'da vizyona sokacak. Filmin kadrosunda Coogan ve Reily'ye Shirley Henderson, Nina Arianda, Danny Huston, Stephanie Hyam, Rufus Jones, Susy Kane ve Joseph Balderrama eşlik ediyor.