Zackary Momoh ‘Doctor Sleep’ Kadrosunda!

23.11.2018 03:28
Zackary Momoh ‘Doctor Sleep’ Kadrosunda!

Seven Seconds yıldızı Zackary Momoh, Warner Bros.'un The Shining'in devam filmi olarak çektiği Doctor Sleep'in kadrosuna katıldı. 


Ewan McGregor ve Rebecca Ferguson'un başrollerini paylaştığı filmde, küçüklüğünde Overlook Hotel'de babasının saldırısına maruz kalan Danny Torrence'ın yetişkinliğini izleyeceğiz. Babasıyla aynı öfke ve alkolizm problemleriyle boğuşan 40'lı yaşlarındaki Danny, genç bir kızla psişik bir bağlantı kurduktan sonra, kendisininkine benzer güçleri olan küçük çocukların enerjisini kullanarak yaşamlarını uzatan The True Knot isimli korkunç bir grubu keşfedecektir.

 

Filmin yönetmen koltuğuna Mike Flanagan oturuyor. Stephen King, Kubrick'in The Shining uyarlamasıyla ilgili pek çok noktayı beğenmemişti ve bunların çoğu da kaynak hikayede yapılan değişikliklerden kaynaklanıyordu. En büyük değişiklik ise Jack'in oğlu Danny'nin 'Shining' kitabında anlatılan doğaüstü güçlerinin, filmde pek de belli olmamasıydı. Belki de bu nedenle, King'in 2013 tarihli romanı Doktor Sleep'te başrol Danny'nin oldu. Filmde McGregor ve Ferguson'a Jacob TremblayCatherine ParkerBruce GreenwoodRobert Longstreet ve Alex Essoe gibi isimler eşlik edecek.

 

Kadrosu büyük ölçüde tamamlanan Doctor Sleep'in Ocak 2020'de vizyona girmesi bekleniyor. Zackary Momoh, kısa süre önce Kasi Lemmons filmi Harriet'in oyuncularından biri olarak duyurulmuştu. Kölelik karşıtı siyahi eylemci Harriet Tubman'ın hayatını konu alan filmde; Momoh, Harriet'in kocası rolünü oynayacak.