Calvin Thomas ve Yonah Lewis'in Bağımsız Filmi 'Baldy'nin Başrolleri Belli Oldu

24.11.2018 23:10
Calvin Thomas ve Yonah Lewis'in Bağımsız Filmi 'Baldy'nin Başrolleri Belli Oldu

Weeds dizisinden tanıdığımız Martin Donovan, Kacey Rohl ve Amber Anderson bağımsız dram filmi 'Baldy'nin başrollerini paylaşacak.


Sahte bir kanser hastasıyla ilgili bağımsız dram filminin senaryosunu Calvin Thomas ve Yonah Lewis birlikte yazdı. Thomas ve Lewis filmin yönetmen koltuğuna da oturacak. Kanada yapımı bağımsız filmde, Hannibal'in yıldızı Kacey Rohl para toplamak için kanser taklidi yapan eden çaresiz bir üniversiteli dansçıyı canlandıracak. Rohl'un karakteri akademik bir bursa başvurduktan sonra, kanser olduğunu kanıtlayan tıbbi kayıtları sunmak için bir haftası olduğunu öğrenir. Beş gün içinde arkadaşları, sevgilisi ve etrafındaki insanlardan sahtekarlığını gizleyerek belgelerini ayarlamak zorunda kalır.

 

Connor Jessup'un da kadrosunda bulunduğu Baldy'nin çekimleri Toronto ve Ontario'da yapılıyor. Yapımcılığı ise Film Forge Productions, Lisa Pictures ve Babe Nation Films ile birlikte üstleniyor. Martin Donovan, en son HBO'nun Big Little Lies dizisi ve Fahrenheit 451'de yer aldı. Kacey Rohl, Arrow dizisinin kadrosunda bulunurken Amber Anderson ise son olarak In Darkness'ta oynamıştı.