Robert Zemeckis'in Yeni Filmi 'Welcome to Marwen'dan Poster Geldi

25.11.2018 00:53

Oscarlı yönetmen Robert Zemeckis'in, Steve Carell'ı minyatür figürlerin fantastik dünyasına gönderdiği son filmi 'Welcome to Marwen'dan yeni bir poster geldi.


Jeff Malmberg'in ödüllü 2010 yapımı belgeseli Marwencol'dan uyarlanan filmin başrollerinde The Office dizisiyle tanıdığımız ve başrolünde yer aldığı Beautiful Boy ile 2018'in en gözde isimlerinden biri haline gelen Steve Carell, Leslie Mann, Janelle Monáe, Eiza González ve In The Fade ile Cannes'da En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazanan Diane Kruger yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise “Back To The Future”, “Contact” ve “Forrest Gump” gibi kült filmlerin Oscarlı yönetmeni Robert Zemeckis oturuyor.

 

Carell, filmde beş adam tarafından neredeyse öldüresiye dövüldükten sonra komada dokuz gün ve hastanede kırk gün geçiren fotoğrafçı Mark Hogancamp'i canlandırdı. Hogancamp saldırıdan sonra beyin hasarı yaşar ve terapi için minyatür figürlerden oluşan devasa bir 2. Dünya Savaşı dönemi kasabası oluşturmaya başlar. Kasabada yaşayanlar ise kendisinin, arkadaşlarının, ilişkilerinin ve hatta kendisine saldıranların figürleridir. Zemeckis'in filmi hem gerçek dünyada, hem de Hogancamp’ın minyatür köyünde yaşananları konu alır. Film, 8 Şubat 2019'da vizyona girecek.