Margot Robbie'nin Fox Haber Müdürü Roger Ailes Hakkındaki İsimsiz Filminden İlk Görüntüleri Geldi

25.11.2018 07:18
Margot Robbie'nin Fox Haber Müdürü Roger Ailes Hakkındaki İsimsiz Filminden İlk Görüntüleri Geldi

Margot Robbie, eski Fox Haber müdürü Roger Ailes'ın cinsel taciz skandalını konu alan filmin çekimlerine başladı. 28 yaşındaki yıldızın setten gelen ilk kareleri basınla paylaşıldı.


Ünlü yıldız Margot Robbie, filmde Fox News'un kurgusal bir yapımcısını canlandırıyor. En son yer aldığı Tarantino filmi "Once Upon A Time In Hollywood"da Sharon Tate rolünde gördüğümüz güzel yıldız, yeni filminden gelen karelerde bir telefon konuşması yapıyor ve bir hayli de gergin görünüyor. Nicole KidmanMalcolm McDowellJohn Lithgow, Kate McKinnon ve Charlize Theron'un da yer aldığı, yıldızlarla dolu yetenekli bir oyuncu kadrosuna sahip olan filmin senaryosu “The Big Short” filminin de senaristi olan, Akademi Ödülü sahibi Charles Randolph tarafından yazıldı. “Trumbo”nun yönetmeni Jay Roach ise yönetmen koltuğunda oturuyor.

 

Henüz ismi belli olmayan film Ailes'in çöküşüne odaklanıyor ve haber baronunu iktidardan düşürmek için sektördeki cinsiyetçilik kültürünü alaşağı eden bir grup kadın çalışan üzerinden anlatılıyor. Filmde Nicole Kidman, Temmuz 2016'da Ailes'a taciz nedeniyle dava açan Fox News muhabiri Gretchen Carlson'ı oynayacak ve Charlize Theron kendi taciz hikayesini halkla paylaşarak gidişata dur diyen Megyn Kelly'e hayat verecek. Roger Ailes'ı ise John Lithgow canlandırıyor. 

 

Ailes, Carlson'ın davasının birkaç hafta ardından Fox News'tan kovuldu ve başka kadınlar da daha sonra benzer cinsel taciz iddialarıyla ortaya çıktı. Ailes'i 1996'da haber servisinin başına getiren Fox CEO'su Rupert Murdoch, sonuçta Ailes'i kovma kararını vermiş olmasına rağmen, Ailes'in en güçlü destekçilerinden biriydi. Annapurna'nın Charlize Theron ve Beth Kono ile birlikte yapmıcılığını yaptığı filmin vizyon tarihi şimdilik belli değil.