Rebel Wilson Müzikal Uyarlaması 'Cats'in Kadrosuna Katıldı

26.11.2018 17:26
Rebel Wilson Müzikal Uyarlaması 'Cats'in Kadrosuna Katıldı

Rebel Wilson, başrollerinde Idris Elba, Taylor Swift, Jennifer Hudson, James Corden ve Ian McKellen'ın yer aldığı Universal filmi "Cats"te yer alacak.


Rebel Wilson, Universal ve Working Title'ın ortak projesi olan müzikal Cats uyarlamasında oynayacak. Avustralyalı aktris filmde Jennyanydots karakterini canlandıracak. Les Miserables'ın yönetmeni Tom Hooper, Cats'in yönetmen koltuğunda oturuyor ve Lee Hall ile birlikte hikayeyi beyaz perde için uyarlıyor. Hollywood'un uzun süredir sinema projesi olarak üzerinde çalıştığı müzikal filmin yapımcılığı Hooper, Working Title’dan Tim Bevan, Eric Fellner ve Les Misérables'ın yapımcısı Debra Hayward tarafından yapılıyor. Yürütücü yapımcılar ise üç kez Oscar ödüllü Steven Spielberg, Andrew Lloyd Webber ve Angela Morrison. Rebel Wilson yakında romantik komedi "Isn't It Romantic" ve "The Hustle"la beyaz perdede olacak. Cats ise 20 Aralık 2019 tarihinde vizyona girecek.

 

Cats müzikali 'Jellicle'lar isimli bir kedi klanının en önemli gecesi olan 'Jellicle'ın Seçimi' gecesinde yaşananları konu alır. Bu önemli gecede düzenlenen baloda, topluluk hangi kedinin Heaviside'a yükselerek yeni bir hayata başlayacağına karar verir. Broadway taihinin dördüncü en uzun soluklu yapımı olan müzikal; Broadway'de 18 sene, Londra'da ise 20 boyunca gösterilmiştir. İlk olarak 1998 tarihinde televizyona uyarlanan müzikal en çok "Memories" şarkısıyla bilinmektedir. Cats, sahneye T.S. Eliot romanı "Old Possum's Book of Practical Cats"ten uyarlanmıştır.