Acun Ilıcalı Cem Yılmaz'ın Yeni Filminin Kadrosunda!

29.11.2018 21:57
Acun Ilıcalı Cem Yılmaz'ın Yeni Filminin Kadrosunda!

Cem Yılmaz'ın başrolünde olduğu Karakomik Filmler serisinin üçüncü filmi Emanet'in dev kadrosunda medya dünyasının tanınmış isimlerinden Acun Ilıcalı da yer alıyor!


Cem Yılmaz, verdiği bir röportajda "Karakomik Filmler" serisinden "Emanet"le ilgili olarak Milliyet'e verdiği röportajda, "Evet, meraklı amatörlere olabildiğince imkan tanıyoruz belirli ücret dahilinde. Acun da bunlardan biri..." açıklamasını yaparak ünlü televziyoncuyu kadroya dahil ettiğinin müjdesini verdi. "2019’da film bombardımanı yapmak ve izleyiciye güzel hikayeleri olan projeler izletmek istiyorum. Sonra sinemaya ara vereceğim bir süre... Elimde birçok senaryo var. Bunları da aynı şekilde ilerleyen zamanlarda çekebilirim." diyen ünlü komedyen Karakomik Filmler'den sonra bir müddet beyaz perdeden uzaklaşacağını da duyurmuş oldu. 

 

Komedyen Cem Yılmaz, geçtiğimiz Nisan ayında yeni film serisi "Karakomik Filmler"in müjdesini vermişti. "Karakomik Filmler: Kaçamak" 18 Ocak'ta, "Karakomik Filmler: 2 Arada" ise 15 Mart'ta vizyona girecek. Kısa süre önce boşanma haberleriyle gündemde yer bulan Acun Ilıcalı'nın filmdeki rolü şimdilik bilinmiyor.