Avengers 4 Yönetmeninden Captain America'nın Geleceğine Dair İlginç Bir Açıklama Geldi

29.11.2018 23:51
Avengers 4 Yönetmeninden Captain America'nın Geleceğine Dair İlginç Bir Açıklama Geldi

Captain America'ya veda etmeye çok hazırlanmıştınız değil mi? Acele etmeyin! Yönetmen Joe Russo'nun Captain America'nın Marvel'daki geleceğine dair bir açıklaması var...

 

Avengers 4'ün ortak yönetmeni Joe Russo'ya göre, Chris Evans'ın Captain America rolüyle işi "henüz bitmedi.". Henüz ismi ve detayları belli olmayan son Avengers filminin Iron Man için olduğu kadar Captain America için de bir son olması bekleniyor. Evans'ın Avengers 4 filmiyle birlikte Marvel'a veda edeceğine dair pek çok spekülasyon var. Aslında bu bilgi, Evans'ın Twitter'da yaptığı duygusal bir paylaşım sebebiyle kısmen de doğrulanmış sayılıyordu. Evans, Avengers 4 çekimlerinin ardından hayranlarına duygusal bir veda notu yazmıştı. Captain'ın serideki sonuna dair hiçbir bilgiyi açık etmese de, yaratılan bu duygusal hava Steve Rogers'ın vedasına kendimizi hazırlamamıza neden olmuştu.

 

Ancak hayranlar bu sonuca biraz hızlıca varmış olabilir! Avengers 4 yönetmenleri Joe Russo ve kardeşi Anthony Russo, MCU evreninden Avengers 4 ile emekli olacaklarını resmen açıkladı. Russo Kardeşler, Captain America: The Winter Soldier ile başladıkları yolculuğun böylece sonuna geliyor. Ne var ki Evans, MCU ve Captain America'dan uzaklaşmak konusunda Russo Kardeşler kadar özgür görünmüyor. USA Today ile yapılan bir röportajda, Joe Russo'dan Evans'ın duygusal vedasına dair bir yorum yapması istendi. Russo'nun cevabı ise şaşırtıcı derecede şifreliydi ve Avengers 4'le ilgili fazla bir bilgi içermiyordu. Ancak birçok kişinin Evans'ın tweet'lerinden aldıkları intibayla da çelişiyordu. 

 

"Bence bu süreç Chris için, bizim için olduğundan daha fazla duygusal geçti çünkü işi henüz bitmedi. Ne demek istediğimi açıklamak istemiyorum ama izleyiciler çok yakında anlayacak." açıklamasını yapan Joe Russo, henüz Captain'a veda etmeyeceğimizin sinyalini verdi. Avengers 4, Evans'ı seride son görüşümüz olmayacak gibi görünüyor. Öte yandan Avengers 4, Chris Evans'ın MCU'yla yaptığı sözleşmedeki son film gerçekten de. Bu sözleşmenin uzatılıp uzatılmadığına dair bir açıklama yapılmadı. Russo'nun hayranları kasıtlı olarak yanıltıyor olması gibi bir ihtimal de var. Steve Rogers'a ne olacağını Nisan 2019'da Avengers 4'ü izleyene kadar merak etmeye devam edeceğiz.