Captain Marvel'dan Yepyeni Bir Poster ve Fragman Geldi

04.12.2018 00:53

8 Mart 2019'da vizyona girecek Captain Marvel filminden taze bir poster paylaşıldı. İlgi çekici ikinci fragman için de hazır olun! Fragman ilk kez Washington – Philadelphia maçında gösterildi.


İlk Captain Marvel fragmanının yayınlanmasının üzerinden neredeyse üç ay geçti. Carol Danvers'ı ilk kez görüp tanıdığımız fragmanın tadı damağımızda kalmıştı ki, Marvel nihayet yeni fragmanı yayınladı. Stüdyo, bugün yayınladığı ve Brie Larson’un Marvel Cinematic Universe'ün en güçlü kahramanlarından biri olarak tanıtıldığı posterle birlikte, ikinci fragmanını da görücüye çıkardı. Bu yeni fragmanla birlikte Carol Danvers'a dair daha fazla şey öğreniyoruz. Captain Marvel'dan sonra vizyona girecek MCU'nun dördüncü evresinin final filmi olan Avengers 4 fragmanının da Çarşamba günü yayınlanması bekleniyor.

 

1995 yılında geçecek olan Captain Marvel izleyicileri Kree-Skrull savaşına sürükleyecek. Bu uzaylı savaşı Marvel çizgi romanlarından hatırladığımız çok büyük bir çatışma. Carol Danvers, bir dizi yıldızlararası güçle donatılmış ve Starforce'un bir parçası olarak Kree ordusuna katılmış eski bir Amerikan savaş pilotudur. Filmde Captain Marvel'ın gizemli kökenlerini keşfetmesi bekleniyor ancak bu yine de geleneksel bir "kahramanlığa giriş" filmi olmayacak. Çünkü Danvers, Avengers 4'te yer alan kahramanlardan birisi ve bütün hikaye boyunca Nick Fury tarafından varlığının bilindiğini Avengers: Infinity War'un final sahnesiyle öğrenmiştik. Nick Fury'nin gençlik yıllarını göreceğimiz Captain Marvel'da, Jude Law da Mar-Vell karakteriyle, Danvers'tan önceki Captain'ı canlandıracak.