Wes Anderson'un Yeni Filminin Kadrosunda Timothée Chalamet, Benicio Del Toro ve Jeffrey Wright Yer Alıyor!

04.12.2018 07:38
Wes Anderson'un Yeni Filminin Kadrosunda Timothée Chalamet, Benicio Del Toro ve Jeffrey Wright Yer Alıyor!

Wes Anderson'un daha önce Fransa'da çekileceği duyurulan filmi "The French Dispatch"in kadro detayları netleşiyor. Ekibe katılan son isimler Timothée Chalamet, Benicio Del Toro ve Jeffrey Wright oldu.


Anderson'un, bu yılki Oscar yarışlarına Isle of Dogs isimli animasyon filmi ve senaryosuyla katılması beklenirken Amerikalı yönetmen kariyerinin onuncu uzun filmini çekmek için Fransa'daki Angoulême'i seçti. "The French Dispatch"in çekimleri geçtiğimiz hafta başladı ve çalışmaların en az dört ay boyunca sürmesi bekleniyor. Önceki haberlerin aksine, yönetmenin onuncu filmi müzikal türünde değil. Prodüksiyona yakın bir kaynağın bildirdiğine göre "The French Dispatch", 20. yüzyılda Paris'teki Amerikan gazetelerinde çalışan gazetecilere bir aşk mektubu niteliğinde olacak. Filmin üç farklı hikayeyi içereceği söyleniyor. Anderson, her zamanki gibi filmde Bill Murray, Frances McDormand ve Tilda Swinton'la çalışırken Benicio del Toro, Jeffrey Wright ve bu yıl Oscar adayı olacağı düşünülen Timothée Chalamet ekibin yeni yüzleri arasında yer alıyor. 

 

Bu kadroya ek olarak Brad Pitt, Natalie Portman ve Léa Seydoux'nun da filmde yer alacakları şu anda dedikodu seviyesinde konuşuluyor. Yönetmen üç isimle de daha önce çeşitli işlerde çalıştı, yani filmde bu oyuncuları da izlememiz büyük bir sürpriz olmaz. Anderson, son olarak Fox Searchlight Pictures'ın Mart ayında vizyona soktuğu Isle of Dogs ile sinemalarda yer almıştı.