Korku Filmi ‘Hide And Seek’in Kadrosu Belli Oldu

05.12.2018 10:39
Korku Filmi ‘Hide And Seek’in Kadrosu Belli Oldu

Jonathan Rhys Meyers, Jacinda Barrett, Joe Pantoliano ve Mustafa Shakir, CJ Entertainment'ın korku-gerilim filmi Hide And Seek'in yeni versiyonunda rol alacak.


Avatar filminin oyuncusu ve Youth in Oregon filminin yönetmeni Joel David Moore, çekimleri bu hafta New York'ta başlayan filmi yönetmen ve senarist Huh Jung'un 2013 yapımı orijinal filminden yeniden uyarlıyor. Filmin 2013 yapımı Kore versiyonu, getirdiği 35 milyon dolardan fazla hasılatıyla Kore Box Office'inde büyük başarı elde etmişti. Toplumsal bir korku filmi olan yapım, zengin ve fakirin arasındaki uçurumun büyüdüğü ve oturmak için bütçeye uygun bir konut bulmanın imkansızlaştığı bir zamanda, uzun süredir kayıp olan kardeşini arayan ve bu esnada kiracıları terörize eden gecekonducularla yüzleşmek zorunda kalan bir adamın öyküsünü izliyor.

 

ABD'deki ayak izini gitgide büyüten Kore merkezli CJ Entertainment, bu tür bir filmin ilk örneği olacak olan Hide and Seek'in yeniden çevriminin yapımcılığını ve finansmanını üstleniyor. CJ Entertainment'tan Francis Chung verdiği demeçte, "Orijinal yapım, yükselen gerilimi ve benzersiz yaklaşımı nedeniyle çok başarılıydı. Joel bize orijinal senaryonun üzerine yeni ve korkunç bir anlatı inşa eden bir hikaye gönderdi. Jonathan, Jacinda, Joe ve Mustafa'nın başrollerde olduğu böylesine olağanüstü bir kadroya sahip olmaktan dolayı çok heyecanlıyız ve hem orijinal filmin hayranlarının, hem de yeni bir kitlenin beğenisini kazanmayı sabırsızlıkla bekliyoruz." açıklamasını yaptı. Filmin vizyon tarihiyle ilgili şimdilik bir açıklama gelmedi.