Jake Gyllenhaal'un Yeni Spider-Man Filminde Mysterio'yu Oynayacağı Kesinleşti

08.12.2018 20:44
Jake Gyllenhaal'un Yeni Spider-Man Filminde Mysterio'yu Oynayacağı Kesinleşti

Spider-Man: Far From Home'dan gelen ilk fragman Breziya Comic-Con'da yayınlandı. Fragmanı ne yazık ki sadece Comic-Con katılımcıları izleyebilmiş olsa da, filmden onaylanan bir bilgi tüm hayranları sevindirecek cinsten. Yeni filmde Spidey'nin düşmanı olan Myserio'yu Jake Gyllenhaal'un canlandıracağını kesin olarak biliyoruz.


Aslında Gyllenhaal'un Spider-Man filminde rol alacağını aylardır biliyorduk. Kendisi ise çok daha uzun süredir biliyordu muhtemelen. Fakat çekimleri yeni biten Spider-Man: Far From Home'dan şimdiye kadar çok az detay paylaşılmıştı ve Gyllenhaal da filmde yer aldığını hiçbir zaman doğrulamamıştı. Nihayet beklediğimiz doğrulama geldi. Hem de çok komik bir şekilde. Ünlü yıldız Instagram hesabından yaptığı ilk paylaşımda, Mysterio'nun başrolde olduğu Amazing Spider-Man #311'i okuyup heyecanlanırken görülüyor. Videosunu "Spider-Man'i oynamadığımı fark ettim." cümlesiyle paylaşan Gyllenhaal, yine de Mysterio olmaktan çok mutlu gibi görünüyor. 

 

Gyllenhaal'un canlandıracağı Mysterio, bir illüzyon ustasıdır ve özel yeteneklerini Spidey'nin örümcek hislerini yanıltmak için kullanır. Mysterio ilk kez beyaz perdede yer alacak bir kötü karakter ve Peter Parker'a çokça sıkıntı çıkaracağından eminiz. Spider-Man: Far From Home'un Mysterio'yu ilk kez görecek olmamızdan başka bir diğer önemli özelliği ise Avengers: Endgame'in birkaç ay ardından Marvel evreninde dördüncü fazı başlatacak ilk film olması...

 

Kadroda Tom Holland'a, Cobie Smulders, Michael Keaton, Zendaya, Jacob Batalon, Tony Revolori ve Samuel L. Jackson eşlik ediyor. İlk filmin yönetmeni Jon Watts bir kez daha yönetmenlik koltuğuna otururken, senaryoyu ise Chris McKenna ve Erik Sommers yazıyor. Filmin çekimleri Londra, Prag ve Venedik'te yapıldı. Görünen o ki Parker ve sınıf arkadaşları Avrupa'ya bir okul gezisine gitmişler. Film, 5 Temmuz 2019'da vizyona girecek. Önümüzdeki aylarda ise Spider-Man: Far From Home'a dair pek çok yeni detay duymayı bekliyoruz.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör

I just realized I’m not playing Spider-Man.

Jake Gyllenhaal (@jakegyllenhaal)'in paylaştığı bir gönderi (5 Ara, 2018, 12:03ös PST)