Miley Cyrus 'Black Mirror' Dizisinde!

12.12.2018 10:35
Miley Cyrus 'Black Mirror' Dizisinde!

Miley Cyrus'un bir süredir Güney Afrika'da olduğu biliniyordu. Bombayı ise ünlü yıldızın ablası Brandi Cyrus patlattı. Miley Cyrus, sevilen dizi Black Mirror'un beşinci sezonundaki bölümlerden birinde oynuyor!


Bir zamanların çocuk oyuncusu, şimdilerin ise ele avuca sığmaz pop yıldızı olan Miley Cyrus beklenmedik bir yapımda karşımıza çıkıyor. 26 yaşındaki ünlü şarkıcının ablası Brandi Cyrus, bir radyo programında kardeşinin Kasım ayından beri Netflix dizisi Black Mirror'un çekimleri için Güney Afrika'nın başkenti Cape Town'da olduğunu açıkladı. Brandi Cyrus, çekimler için kız kardeşi Miley'le birlikte Cape Town'a gitmiş. Cyrus'un iddiasına göre Netflix dizisi Ozark'ta Russ Langmore rolüyle izlediğimiz Marc Menchaca da Miley Cyrus ile aynı bölümde yer alacak. Günümüzün önde gelen popüler kültür ikonlarından biri olarak Miley Cyrus'un diziye çok yakışağından hiç kuşku yok. Cyrus; Black Mirror'un Bryce Dallas Howard, Daniel Kaluuya, Leticia Wright, Jesse Plemons ve daha pek çok ünlü konuğundan biri olacak. Ünlü yıldızın yer aldığı bölümün kaçıncı bölüm olduğu ise şimdilik bilinmiyor. 

 

Cyrus'u ekranlarda son görmemizin üstünden uzun süre geçti. Güzel yıldız son olarak 2016 yılında Woody Allen'ın Amzon dizisi Crisis in Six Screens'te yer almıştı. Black Mirror'un 28 Aralık’ta prömiyer yapması beklenen beşinci sezonu, Netflix'in daha fazla interaktif dizi yayınlama projesinin bir parçası olarak tıpkı çocuklar için yayınlanan interaktif maceralarda olduğu gibi, izleyicilerin maceranın gidişatına karar verdiği "kendi maceranı seç" temalı bir bölümü de içerecek.