Kit Harrington ve Ejderha Dişsiz'in Eğlenceli Seçme Videosu Ortaya Çıktı

17.12.2018 11:56

Kit Harington, Game Of Thrones'un yedinci sezonunda Khaleesi'nin ejderhalarıyla buluşmasının ardından, çok ünlü bir başka ejderhayla birlikte yer aldığı eğlenceli bir seçme videosuyla karşımıza çıktı.


Dreamworks, How to Train Your Dragon: The Hidden World filminin tanıtımı için Game Of Thrones'un yıldızı Kit Harington ve Ejderha Dişsiz'in birlikte yer aldığı eğlenceli bir seçme videosu yayınladı. Game Of Thrones'un son sezonunda ejderhalarla ilk kez tanışan Jon Snow rolünde gördüğümüz Harington, bu sefer Dişsiz ile kamer karşısına geçiyor. Ancak Dişsiz, Harington'ın alışık olduğu ejderhalardan oldukça farklı! Harington'la dalga geçen ve çok eğlenen Dişsiz, filmin başrolünü Hıçkıdık'tan başka kimseyle paylaşmaya niyeti olmadığını açıkça belli ediyor. Kit Harrington, daha önce de bir talk show programı için çekilen seçme videosunda Game Of Thrones karakterlerinin bazılarını canlandırmış ve hayranlarını oldukça eğlendirmişti. 

 

Harington'ın seslendirme kadrosunda da bulunduğu ve Eret karakterini canlandırdığı filmin kadrosunda ayrıca Cate Blanchett, Kristen Wiig, Jonah Hill ve America Ferrera bulunuyor. Yönetmen koltuğuna ise serinin diğer filmlerinin de yönetmeni olan Dean DeBlois oturuyor. How To Train Your Dragon: The Hidden World, 1 Şubat 2019'da sinemalarda olacak.