Charles Xavier, Cyclops, Nightcrawler ve Storm, X-Men: Dark Phoenix'ten Gelen Yeni Görselde Bir Arada!

17.12.2018 11:58

2019 yılına damgasını vuracak süper kahraman filmlerinden X-Men: Dark Phoenix'ten Profesör X ve ekibini bir arada gösteren bir görsel geldi.


X-Men: Dark Phoenix cephesinden her geçen gün heyecanı biraz daha arttıran paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta gelen retro esintili bir posterin ardından; Profesör X, Cyclops, Nightcrawler ve Storm'un bir arada görüldüğü yeni bir fotoğraf paylaşıldı. Filmin yönetmenliğini Simon Kinberg üstlenirken X-Men serisinin önceki filmlerinden hatırladığımız bir çok oyuncu ise bu filmle bilinen rollerine geri dönecek. Kadroda James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Evan Peters ve Jessica Chastain bulunuyor.

 

Görselde James McAvoy'u Professor X, Tye Sheridan'ı Cyclops, Alexandra Shipp'i Storm ve Kodi Smit-McPhee'yi Nightcrawler rolünde görüyoruz. Filmde inanılmaz güçler geliştirmeye başlayan Jean Grey’in kötücül Dark Phoenix’e dönüşme süreci anlatılacak. X-Men ekibi, genç bir üyesinin hayatının dünyadaki tüm insanlardan daha değerli olup olmadığına karar vermek zorunda kalacak. Jean Grey rolünde ise Game Of Thrones yıldızı Sophie Turner'ı izleyeceğiz.

 

X-Men: Dark Phoenix, 7 Haziran 2019’da sinemaseverlerle buluşacak.